• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ból w pachwinach 38tc.

Czerwcowamama01

Zaciekawiona BB
Hej od wczoraj przy chodzeniu lub zmienianiu pozycji czuje ból i ciągnięcie w pachwinach i trochę w dolnej części jakby przy spojeniu łonowym. Jsstem w 38 tc. Od tygodnia bacznie wsłuchuję się w organizm żeby wyłapać jakikolwiek szczegół sugerując zbliżający się poród jednak wątpię żeby ból pachwin to sugerował. Czy któraś z Was tak miała pod koniec? Co to oznacza?

reklama
Rozwiązanie
Mam to samo. Pojutrze wchodzę w 38 tydzień ale dziś na wizycie wszystko na dole zamkniete i daleko :D także u mnie to żaden objaw niestety. Prawdopodobnie po prostu organizm się powoli przygotowuje, relaksyna działa na obszar miednicy itd :)
Kochana ja miałam dokładnie tak samo i niczym się nie martw. Też się zastanawiałam, czy te jakby mega zakwasy to coś normalnego:-). Dzidziuś już się powoli szykuje do wyjscia i obniżając się naciska na wszystko, co możliwe. U mnie też takie bóle zaczęły się ok 37 tygodnia, a córa urodziła się tydzień po terminie. Życzę spokoju na ostatniej prostej:-*

Mam to samo. Pojutrze wchodzę w 38 tydzień ale dziś na wizycie wszystko na dole zamkniete i daleko :D także u mnie to żaden objaw niestety. Prawdopodobnie po prostu organizm się powoli przygotowuje, relaksyna działa na obszar miednicy itd :)

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry