Natalia198777
Fanka BB :)
Ja mialam taki problem z 8 ból nie do wytrzymania . Nie mogłam wyrwać więc mi ją zatruto i czekam na koniec ciąży by ją wyrwać. Stan zapalny jest groźny idz do dentysty niech obejrzy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę że możesz wziąć, apap jest też przeciwzapalny więc to też lepiej żeby nie zrobiło się tam zapalenieMi mówił że można paracetamol ale póki mogę wytrzymać to wolę nie brać, mam nadzieję że ból ustanie)
Cześć dziewczyny, jestem w 20 tygodniu ciąży i wczoraj zauważyłam że kruszy mi się ósemka, przez parę godzin mnie bolało i przeszło, ciąże od początku mam zagrożoną i biorę tabletki na rozrzedzenie krwi więc z byle czego mam krwotok
Nie wiem czy mam iść wyrywać tę ósemke czy poczekać i już po porodzie
Może coś mi poradzicie
Mam pytanie, i mimo tego bólu zęba nie było problemu ze zrobieniem cc? Bo ja też za kilka dni mam termin cc a akurat coś odezwał mi się ząb (miesiąc temu miałam kontrolę i wszystko było ok u dentysty). A stomatolog może mnie przyjąć dopiero w poniedziałekNie zwlekaj idź do stomatologa niech zerknie.
Przeciw zapalenie rumianek spróbuj. szałwia w ciąży nie wskazana.
Mnie kilka dni przed cc zaczął boleć ząb, a stomatolog żaden nie przyjmował bo to te obostrzenia.
Co 10 minut potrafiłam masować szczoteczką do zębów z niewielka ilością pasty i płakałam płynem do płukania jamy ustnej lub okłady i mijało mogłam zasnąć też przynajmniej.
Miałam ból dzień przed cc. Będąc na oddziale już. Dostałam paracetamol. Ból minął. Cesarka bez komplikacji.Mam pytanie, i mimo tego bólu zęba nie było problemu ze zrobieniem cc? Bo ja też za kilka dni mam termin cc a akurat coś odezwał mi się ząb (miesiąc temu miałam kontrolę i wszystko było ok u dentysty). A stomatolog może mnie przyjąć dopiero w poniedziałekbardzo się boję , że to może mieć wpływ poważny na cc i maleństwo
![]()