reklama
Rozwiązanie
Staram się smarować często ale nie wiem kiedy mi to przejdzie i to tylko w jednym lewym jest ten ból
Aguu
Fanka BB :)
Ile ma dziecko?Część mam takie pytanie przy każdym dostawaniu dziecka do piersi boli mnie sutek przy pierwszym zaciągnięciu . Czy któraś też tak ma? Jak sobie z tym radzicie ?
Jeśli to same początki i ból faktycznie mija po chwili to kwestia kilku dni/tygodni i ból zniknie.
Dobrze dostawiaj po prostu a po kp wietrz i smaruj swoim mlekiem.
florence_doughter
tylko ten jeden Cię boli?może masz jakiś zastój, zatkany kanalik?to jest ból, czy raczej mrowienie/szczypanie?Część mam takie pytanie przy każdym dostawaniu dziecka do piersi boli mnie sutek przy pierwszym zaciągnięciu . Czy któraś też tak ma? Jak sobie z tym radzicie ?
Aguu
A jakbyś z tej piersi spróbowała karmić w innej pozycji, np spod pachy? Może nie umie się dobrze dostawić z tej strony dlatego na początku boli. Albo staraj się uważniej głębiej pierś podawać.Są jakieś zmiany na tej brodawce? Inny kolor ect?
reklama
Aguu
Możliwe, tym bardziej czesto smaruj swoim mlekiem, to nawilzy ladnie.Żadnych zabarwień nie ma . Ładnie ciągnie pierś . Tylko brodawka lekko jest sucha może to ten powód
reklama