reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Bóle i różne dolegliwości w ciąży...

reklama
zamówiłam ten Ascofer, dobra cene ma. Mam nadzieje że zaparcia będą mniejsze niż po tym co brałam teraz. i wit C jeszcze zamówilam

a z witaminek łykam falvit mama i tran osobno. tak mi położna poradziła. Wcześniej lekarka kazała mi łykać Feminion 2, ale drogie to strasznie.

łykam tez magnez, no spe, coś na układ moczowy ale nazwy nie pamietam. i wapno w syropie czasami popijam.

upławy też mam i bez wkładki to cieżko,bo mokro odrazu :)

Ja łykam femibion i mam 60 tabletek za 30 zl wiec wychodzi tyle co inne witaminy :)

A to dziwne bo mnie się wydawało,że femibion 2 jest za jakieś 50zł za 30tabletek +kwas Omega czy jakoś tak. To gdzie taki tani femibion mozna kupic?

Więc po femibion1 przeszłam na falvit mama za 60tabletek placę tylko 30zł.

A mi lekarz powiedział, że mam nie brac żadnych witamin, że wszystko z pożywienia wystarczy. Więc łykam tylko 1 tabletkę dziennie foliku.

mi chodziło o femibion natal 2 z kwasami, który kosztuje ok 50 zł na miesiąc . ten zwykły rzeczywiście nie jest drogi bo wychodzi 15 na mesiąc.

Z tym upławami, to jest tak, ze jak sie podleczę globułkami, to nie musze nawet wkładeczki nosić, bo wszystko suchutko i przyjemnie... ale jak nieszczesna infekcja wróci, to brrrrrr..... ech. szkoda gadać. Może nowy lekarz będzie znał jakieś magiczne sposoby na to cholerstwo :wściekła/y:

Ja już folika nie biorę... WItaminek też żadnych nie mialam, bo doktor kazał sie dobrze odżywiać... jeść wszystko, ale zdrowo. Teraz ze względu na niższą hemoglobinę dostałam ten Ascofer i tyle.

reklama
Do góry