Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To prawda, jeśli chodzi o bóle w plecach, to zawsze warto skonsultować z fizjoterapeutą. Ja z czystym sumieniem mogę polecić OpenMedical, jeśli któraś z Was szuka sprawdzonego miejsca z okolic Krakowa.
Ja też tak miałam chyba w 4 miesiącu, w pewnym momencie nie bardzo mogłam chodzić :/ nikt nie wiedział co to - jeden lekarz mówił, że hormony inny że rwa kulszowa albo mi dysk wypadł Przeszlo po killu dniach jak sobie polezalam plasko na podlodze. Teraz czasem mnie boli, ale nie aż tak żebym nie mogła wstać czy chodzić jak wróci to spróbuje z TENS podobno pomaga na bóle pleców
W ciąży nie miałam na szczęście tego problemu, ale za to jakieś pół roku po ciąży odezwały się i plecy i rwa kulszowa. Używałam dip hot i starałam się nie przeciążać pleców, na szczęście długo nie trwało.