• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Bóle kręgosłupa

reklama
To prawda, jeśli chodzi o bóle w plecach, to zawsze warto skonsultować z fizjoterapeutą. Ja z czystym sumieniem mogę polecić OpenMedical, jeśli któraś z Was szuka sprawdzonego miejsca z okolic Krakowa.

Ja też tak miałam chyba w 4 miesiącu, w pewnym momencie nie bardzo mogłam chodzić :/ nikt nie wiedział co to - jeden lekarz mówił, że hormony inny że rwa kulszowa albo mi dysk wypadł :D Przeszlo po killu dniach jak sobie polezalam plasko na podlodze. Teraz czasem mnie boli, ale nie aż tak żebym nie mogła wstać czy chodzić :) jak wróci to spróbuje z TENS podobno pomaga na bóle pleców

W ciąży nie miałam na szczęście tego problemu, ale za to jakieś pół roku po ciąży odezwały się i plecy i rwa kulszowa. Używałam dip hot i starałam się nie przeciążać pleców, na szczęście długo nie trwało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry