reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

BÓLE PIERSI-do którego tygodnia ciąży?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc kobietki:) chcialam sie czyms z wami podzielic:)
bylam we wtorek u ginekologa i usg wykazalo wczesna ciaze:-D
martwi mnie tylko to ze nie mam jakis takich typowych ciazowych objawow- zadnych mdlosci...
jestem troszke senna zmeczona czesciej siusiam czasem boli mnie brzuszek ale nic poza tym...
i juz sie martwie ze moze to usg to jakas pomylka:(
w 4 tyg to juz chyba powinnam cos czuc...

reklama
GRATULACJE Z OKAZJI MAłEJ FASOLECZKI
I JESZCZE RAZ GRATULACJE

Objawami się nie przejmuj tyle ile masz wystarczy, a poza tym zobaczysz, że jeszcze zdążą Ci się znudzić sto razy. :sick:

spokojnie, na objawy przyjdzie czas..... ciesz się póki masz od nich spokój :-D

rurka, wielkie gratki,
a objawami się nie przejmuj. Ja w 6 tygodniu jeszcze nic nie czułam. A jak mnie zaczęło mulić to zatęskniłam za czasami kiedy się wkurzałam że nic nie czuję. Na szczęście na mdłościach poranno-wieczornych się skończyło i nie przytulałam się zbytnio do kibelka. Ale są takie co od niego nie odchodziły na więcej niż 5 kroków, więc Rurko, im później tym lepiej.
A poza tym mdłości i inne przyjemne objawy pojawiają się koło 6-8 tyg ciąży więc jeszcze masz sporo czasu. Rozkoszuj się nim :-D

wstepnie na 10 wrzesnia:) martwi mnie to bo ona powiedziala ze to na 99% ciaza
i boje sie ze jak pojde we wtorek na ponowne usg to sie okaze ze to jednak nie dzidzia:(
od ktorego tygodnia powinnam miec mdlosci?

Tak jak napisałam powyżej: 6-8 tc
Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę - bo ten 10.09 to jakiś kosmiczny...
A co do usg nie przejumuj się. W tak wczesnej ciąży widać tylko pęcherzyk. Więc żaden gin nie da głowy.

juz wiem:) zle napisalam
ostatnia miesiaczke mialam 1.11 a w grudniu tylko na poczatku jakies plamienia:/
na usg mniej wiecej po srodku macicy jest taka biala fasolka:) (mam nadzieje ze to moja dzidzia:)
sprawdzilam jeszcze raz termin jest na 10 sierpnia a nie wrzesnia...
mam nadzieje ze ginekologe sie nie pomylila i ze to jednak ciaza:)
w gruncie rzeczy to ja juz sie nie moge doczekac tych mdlosci...
:-D

kochana rureczko, nic się nie przejmuj ja już drugi trymestr a żadnych mdłości jak nie było tak nie ma. Za parę tygodni zaczniesz czu jak ci sie macica rozciąga, ale mdłości to żaden obowiązek, szczeże, to mam jeszcze dwie kumpele w 'starszej ' ciązy i one tez przechodzą to wszystko bezrzygowo :)) także głowa do góry i szykuj szafę:)) wszystko jest ok:D

reklama
no i przypomniało mi się: zamiast mdłości od samego niemalże początku ciąży towarzyszył mi ból piersi- taki utrudniający życie, spanie i takie tam...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry