• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bóle podbrzusza 6dpo

Hej dziewczyny.
Dziś czyli 5-6dpo (9dni przed @) dostałam silnego bólu z lewej strony podbrzusza, ból skurczowy. Oprócz tego od wczoraj mam 37,4 temperatury i powiększone piersi. Normalnie nie odczuwam nigdy boli owulacyjnych miesiączkowych i innych w tych okolicach. W pierwszej ciąży nie miałam żadnych "objawów" ciążowych, po prostu zrobiłam test dzień przed @. Czy któraś z Was też miała takie objawy?

reklama
Hej dziewczyny.
Dziś czyli 5-6dpo (9dni przed @) dostałam silnego bólu z lewej strony podbrzusza, ból skurczowy. Oprócz tego od wczoraj mam 37,4 temperatury i powiększone piersi. Normalnie nie odczuwam nigdy boli owulacyjnych miesiączkowych i innych w tych okolicach. W pierwszej ciąży nie miałam żadnych "objawów" ciążowych, po prostu zrobiłam test dzień przed @. Czy któraś z Was też miała takie objawy?
5-6 dpo test nie ma prawa wyjsc pozytywny. Chyba że owu była wcześniej 🤷🏽‍♀️ testuj za 2 dni i zobaczysz

Hej dziewczyny.

Mnie na samym początku ciąży pobolewalo podbrzusze po jednej stronie, ale nie powiedziałabym, że był to silny ból, raczej dyskomfort.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry