Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też spoko się czuje ale rozwarcie jest już na 1,5cm, a u Ciebie rozwarcie większe?Całkiem dobrze.. leżymy i rośniemyw weekend byłam w szpitalu na magnezie (chociaż nie obyło się bez nerwów).. i jeszcze z 2 tygodnie musimy się oszczędzać
a ty jak tam?
![]()
Te same leki i leżenie, tyle że ja cały czas jestem w szpitalu, bo tak jak mówisz, tydzień temu sądzili że rozwarcie jest na 1 cm, a wczoraj miałam badane i wyszło 1,5cm i mnie nie chcą wypisac.. Leżę tu już 11dni i się porostu meega nudzeW szpitalu stwierdzili 1-1.5cm wiec bardzo podobnie.. i właśnie przez to rozwarcie było trochę nerwów bo już mnie chcieli zostawić - 'lekarka' na izbie przyjęć twierdziła, że rozwarcia nie było, więc ordynator w dniu wypisu wpadł w panikę, że w dwa dni zrobiło się takie rozwarcie :/ na szczęście mu udowodniłam, że rozwarcie jest stwierdzone od kilku tygodni.. coś masz jeszcze dodatkowo brać czy cały czas na tych samych lekach i leniuchowanie?![]()
O kurcze współczujęTe same leki i leżenie, tyle że ja cały czas jestem w szpitalu, bo tak jak mówisz, tydzień temu sądzili że rozwarcie jest na 1 cm, a wczoraj miałam badane i wyszło 1,5cm i mnie nie chcą wypisac.. Leżę tu już 11dni i się porostu meega nudze
Jutro mają znów na fotelu sprawdzać jak będzie 1,5cm to wypisza, jak dojrza 2cm to nie..O kurcze współczujębędziesz w szpitalu do końca czy jest szansa, że wypiszą cie wcześniej? Co lekarz to inny 'pomiar'..
To trzymam kciuki, żeby się zatrzymało i żebyś wróciła do domuJutro mają znów na fotelu sprawdzać jak będzie 1,5cm to wypisza, jak dojrza 2cm to nie..
Ci lekarze to co drugi to lepszy tydzień temu we wtorek rozwarcie stwierdzili 1cm, w ubiegły piątek rozwarcie znikło, a w ten wtorek 1,5cmTo trzymam kciuki, żeby się zatrzymało i żebyś wróciła do domumoze jutro stwierdzą, że rowarcia nie ma (jak u mnie na IP ) ja już dostawałam na głowę przez te kilka dni, więc podziwiam
![]()
Haha to dokładnie tak samo jak u mnie.. piątek chyba był dniem zanikającego rozwarciaCi lekarze to co drugi to lepszy tydzień temu we wtorek rozwarcie stwierdzili 1cm, w ubiegły piątek rozwarcie znikło, a w ten wtorek 1,5cm![]()

A ile Twoja mała waży według tych '' specjalistow''??Haha to dokładnie tak samo jak u mnie.. piątek chyba był dniem zanikającego rozwarciaja teraz czekam na wizytę za tydzień, z nadzieją, że nic się nie wydarzy i że mała trochę więcej przybierze