• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bóle podbrzusza jak na okres w 32tc

Całkiem dobrze.. leżymy i rośniemy ;) w weekend byłam w szpitalu na magnezie (chociaż nie obyło się bez nerwów).. i jeszcze z 2 tygodnie musimy się oszczędzać :) a ty jak tam? :)

reklama
W szpitalu stwierdzili 1-1.5cm wiec bardzo podobnie.. i właśnie przez to rozwarcie było trochę nerwów bo już mnie chcieli zostawić - 'lekarka' na izbie przyjęć twierdziła, że rozwarcia nie było, więc ordynator w dniu wypisu wpadł w panikę, że w dwa dni zrobiło się takie rozwarcie :/ na szczęście mu udowodniłam, że rozwarcie jest stwierdzone od kilku tygodni.. coś masz jeszcze dodatkowo brać czy cały czas na tych samych lekach i leniuchowanie? :)

W szpitalu stwierdzili 1-1.5cm wiec bardzo podobnie.. i właśnie przez to rozwarcie było trochę nerwów bo już mnie chcieli zostawić - 'lekarka' na izbie przyjęć twierdziła, że rozwarcia nie było, więc ordynator w dniu wypisu wpadł w panikę, że w dwa dni zrobiło się takie rozwarcie :/ na szczęście mu udowodniłam, że rozwarcie jest stwierdzone od kilku tygodni.. coś masz jeszcze dodatkowo brać czy cały czas na tych samych lekach i leniuchowanie? :)
Te same leki i leżenie, tyle że ja cały czas jestem w szpitalu, bo tak jak mówisz, tydzień temu sądzili że rozwarcie jest na 1 cm, a wczoraj miałam badane i wyszło 1,5cm i mnie nie chcą wypisac.. Leżę tu już 11dni i się porostu meega nudze

Te same leki i leżenie, tyle że ja cały czas jestem w szpitalu, bo tak jak mówisz, tydzień temu sądzili że rozwarcie jest na 1 cm, a wczoraj miałam badane i wyszło 1,5cm i mnie nie chcą wypisac.. Leżę tu już 11dni i się porostu meega nudze
O kurcze współczuję :( będziesz w szpitalu do końca czy jest szansa, że wypiszą cie wcześniej? Co lekarz to inny 'pomiar'..

Ci lekarze to co drugi to lepszy tydzień temu we wtorek rozwarcie stwierdzili 1cm, w ubiegły piątek rozwarcie znikło, a w ten wtorek 1,5cm :D
Haha to dokładnie tak samo jak u mnie.. piątek chyba był dniem zanikającego rozwarcia :-D:p ja teraz czekam na wizytę za tydzień, z nadzieją, że nic się nie wydarzy i że mała trochę więcej przybierze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry