Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To ładnie, mój ma 2050W czwartek było niecałe 1.9kg.. jak dobijemy do 2.5kg to będę spokojniejsza![]()
Oo no to piękna waga!To ładnie, mój ma 2050![]()
Wg okresu 13 wrzesień, według usg 3 wrzesienOo no to piękna waga!a na kiedy dokładnie masz termin?
![]()
Tez mam na 13 września wg omWg okresu 13 wrzesień, według usg 3 wrzesieni w piątki kończę zawsze pełne tygodnie
![]()
Tak już od piątku jestem w domu, stwierdzili że rozwarcie nie postepuje ja nadal się dobrze czuje, mam brać luteine do 36tc i to wszystko a co u Ciebie?@Marcelkowa33 i jak u Ciebie? Wypuścili cię?![]()
HejOo no to super, w domu zawsze inaczejja miałam dzisiaj wizytę..rozwarcie większe (2cm) no ale ponad miesiąc przechodziłam z 1-1.5cm więc mam nadzieję, że teraz momentalnie nie przyspieszy
mała niby wysoko ułożona więc nie ma paniki.. i za 2 tyg (jeśli dotrwamy) zaczniemy schodzić z leków