• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Bóle

Gin dzisiaj powiedziała mi, że zaniepokoic powinny mnie bóle, jeśli będą długotrwałe, skurczowe i stosunkowo mocne (np. obudzą mnie w nocy). Moje "twardnienie" dołu brzucha związane było z zaparciem, z którym na szczęście się już uporałam.

reklama
Mnie też czasami boli brzuszek....ale boli też i głowa.....naszczęście tylko 2 razy odkąd jestem w ciąży brałam NO-SPE.....raczej staram się przemęczyć z bólem....
Mój gin powiedział, że najważniejsze aby te bóle nie przypominały skurczy...bo to może oznaczać coś złego...

Anik, kupiłam sobie granulowane otręby z suszoną sliwką i codziennie dodaję je sobie rano do jogurtu i musli. W ciągu dnia przegryzam po kilka fig i jak na razie jest ok :)

Dzięki Pytia :), ja kupiłam właśnie jakieś musli 6 zbóż, dodaję teraz do nich rodzynki i serek waniliowy - pyszotka :), mam nadzieję, że zadziała, bo inaczej padnę jak mucha, czuję się okropnie :( taka zaduszona od środka :(

bardzo czesto zdaza mi sie miec twardy brzuch po prawej stronie, na wysokosci wyrostka. mam uczucie jakby mi cos zalegalo w jelicie. czy macie lub spotkalyscie sie z czyms takim?? wiecie jak to zlagodzic moze??

reklama
Dziewczyny, od wczoraj rana boli mnie potwornie głowa (tył, przód), w aptece dali mi NO-SPA, ale nie pomogła :(, teraz poszłam do innej apteki po Amol, nasmarowałam główkę i zobaczymy... Tak długo trwający ból głowy mam pierwszy raz (w połączeniu z biegunką). O Amolu wyczytałam na forum, więc bardzo dziękuję :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry