krepel1229
Początkująca w BB
ok. dziękuję wam za pomoc 
już tera wiem, że nie mam się czym martwić.
a wypina się strasznie...
hehe
pozdrawiam
a wypina się strasznie...
pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ok. dziękuję wam za pomoc
a wypina się strasznie...hehe
pozdrawiam
A czy od połowy 7 miesiąca brzuch jeszcze bardzo Ci urósł? Ja to mam wrażenie, ze skora na pępku już do granic możliwości jest rozciągnięta, nawet mnie dziwnie bolała przez jakiś czasmnie to najbardziej denerwowalo pod koniec jak na brzuchu brakowalo mi z pol metra skory..... bardziej mnie to bolalo kiedy maly sie obracal a ja sie modlilam zeby mi ten brzusio jeszcze sie troche rozciagnal)
A czy od połowy 7 miesiąca brzuch jeszcze bardzo Ci urósł? Ja to mam wrażenie, ze skora na pępku już do granic możliwości jest rozciągnięta, nawet mnie dziwnie bolała przez jakiś czas
no ale od 7 msc do konca brzuch najbardziej rosnie....i nagle zrobi sie taki gigant:-)
dasz radeOjej.... a ja myślałam, ze tylko troszeńkę... chyba jednak pęknę...nic mnie przed tym nie uchroni
dokladniewolalam tego nie pisac zeby nie straszyc
dasz radesuper wrazenia sa pod koniec
spokojnie spokojnie tylko spokoj nas moze uratowac
![]()

ja to i tak mam mały mowi mi babeczka ma ze ja to mam tylko biust i brzuch...ze na 5 msc wygladam a dla mnie to i tak duzy ten brzuch jest