Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no rzeczywiście ciosy w pęcherz nie są przyjemne :/ parę razy już dostałam i za każdym razem czuję się jakby nagle na chwilę strasznie zachciało mi się sikać
p.s. dziś przyglądałam się brzuchowi i jak mocniej kopie to widać jak się skóra rusza![]()
Kochane wy tez macie takie dziwne uczucie jakby Malenstwa was kopaly w odbyt ale od srodka?? przeszkadza mi to uczucie...
dzisiaj Mala trafiala sobie tak jakby w szyjke macicy i to do przyjemnosci tez nie nalezy - zwlaszcza jak jestes obslugiwana na kasie w markecie i co chwile strezlasz przykre miny...
Szczególnie teraz jak się rozpycha, to z przodu wypina dupkę i wyskakuje mi gula a zapiera się właśnie gdzieś tam o tył ;-) Czasami mam wrażenie właśnie jakby sobie grzebała w szyjce ;-) Przemieszczam się wtedy, żeby odwrócić jej uwagę ;-)o kurde, zaczynam sie bać..poki co dokuczaja mi tylko cholerne wzdecia, zaparcia, bekanie i lekkie bole podbrzusza, a juz mam tego troche dosc. z drugiej strony sa to oznaki ze dzidzius tam jest, i u Was w koncu tez ;-)
hahaha :-) dokladnie.... czasami jest ciezko ale to wszystko jest warte tegoNie ma czego! Ruchy dziecka w brzuchu to jak na razie najwspanialsza rzecz jakiej doświadczyłam w życiu! Czy bolesne czy nie, och kop mnie mała kop!!;-);-);-)