Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam wszystkie mamy ja jestem juz w 35 tygi moj synek wie ze mamuski sie nie kopie ale za to jak sie czasem ulozy mi pod zebrami to czasem ruszyc sie nie moge..albo jak sie przeturla z jednego boku na drugi. czasem go posmyram po wystajacej pupce zeby zmienil pozycje ale gdzie tam jemu jest wygodnie i ma wszystko w nosie hehe ;p bedzie brakowalo tych harcow jak sie maluch urodzi wtedy da nam dopiero popalic hehe
jak to jest z wymiotami w tym tyg ciazy?? ostatnio caly czas wymiotuje
( czy to final przed wczesny sie zbliza??
huh czego on nie wypina hoho czasem pokaze barczek czasem bioderko ale pupka to standarda wygniatanie i mietlenie moich wnetrznosci to cudowna zabawa dla mojego synka :F
kurczę a ja ciągle w pęcherz obrywam :/ może mam pęcherz w jakimś wybitnie dobrym do kopania miejscu (nie mam jednej nerki i trochę wtedy w brzuchu wszystko poprzesuwane inaczej niż u normalnych ludzi)![]()

Nie ma czego! Ruchy dziecka w brzuchu to jak na razie najwspanialsza rzecz jakiej doświadczyłam w życiu! Czy bolesne czy nie, och kop mnie mała kop!!;-);-);-)

witam wszystkie mamy ja jestem juz w 35 tygi moj synek wie ze mamuski sie nie kopie ale za to jak sie czasem ulozy mi pod zebrami to czasem ruszyc sie nie moge..albo jak sie przeturla z jednego boku na drugi. czasem go posmyram po wystajacej pupce zeby zmienil pozycje ale gdzie tam jemu jest wygodnie i ma wszystko w nosie hehe ;p bedzie brakowalo tych harcow jak sie maluch urodzi wtedy da nam dopiero popalic hehe
jak to jest z wymiotami w tym tyg ciazy?? ostatnio caly czas wymiotuje
( czy to final przed wczesny sie zbliza??
bo tak to nigdy nie kpie po żebrach, ani nic. tylko zawsze wtedy gdy się przytulamy... no i koniec przytulania.To moze stąd te wymioty? Bo Ci dziecię żołądek ścisnęło ;-)
A moja mam wrażenie to bardzo lubi jak się ją energicznie po tej pupce pogładzi. Bo rączki ma gdzieś w okolicy moich pachwin i jak ją tak po pupce pogładzę to ona zaczyna rączkami ruszać i smera mnie tam delikatnie :-)