Zazuu
Fanka BB :)
Chodziło o dni po stosunku czyli 17,24 i 31. A dziś minęło już 20,27 oraz 34. Dziewczyny poprostu chciałam żeby bardziej doświadczone osoby udzieliły mi odpowiedzi
Już Ci dawno udzieliły a Ty dalej zawracasz dupe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chodziło o dni po stosunku czyli 17,24 i 31. A dziś minęło już 20,27 oraz 34. Dziewczyny poprostu chciałam żeby bardziej doświadczone osoby udzieliły mi odpowiedzi
Dobrze czyli śpię już spokojnieJuż Ci dawno udzieliły a Ty dalej zawracasz dupe
Oby.Dobrze czyli śpię już spokojnie
Myślę że mnie uspokoiłyście. Bo jeszcze dziś się obudziłam w nocy zestresowana. Poprostu sobie coś wkręciłam.
Tylko tutaj chodziło o to że stosunki moje mialy miejsce 20 dni temu, 27 dni oraz 34 dni temu. Ale najbardziej chodziło o to czy ten 20 dni temu już jest wiarygodny?Najlepsze, ze wczoraj powtarzałas po 24, a dziś masz jeszcze wynik po 31
Gdzie ten czas tak zapier*ala bo aktualnie bym potrzebowała
Tylko tutaj chodziło o to że stosunki moje mialy miejsce 20 dni temu, 27 dni oraz 34 dni temu. Ale najbardziej chodziło o to czy ten 20 dni temu już jest wiarygodny?
Dobrze bo czytałam też inne strony i różnie podają. Ale wole wam zaufać bo macie doświadczenie a ja zeroweTak, ile razy trzeba Ci to jeszcze napisać? Nawet 14 dni po byłby wiarygodny, a co dopiero 20.
Dobrze bo czytałam też inne strony i różnie podają. Ale wole wam zaufać bo macie doświadczenie a ja zerowe
Bardziej chodziło że np 7-10 dni po zapłodnieniu. Czyli u mnie i tak by już pokazało dobrze rozumiem?Ale co podają? Podaj źródło bo jestem bardzo ciekawa, że według jakiś medycznych źródeł można wykryć ciąże ponad 20 dni po stosunku?
Bardziej chodziło że np 7-10 dni po zapłodnieniu. Czyli u mnie i tak by już pokazało dobrze rozumiem?