reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brak kości nosowej na usg w 12 tygodniu

reklama
Moja lekarka też mi wpisała hypoplastyczną kość nosowa, wszystko inne idealnie, mój lekarz uwidocznił, a gdy byłam też na badaniach w szpitalu we Wrocławiu ze względu na łożysko (co też było przesadzeniem ze strony pani doktor) to też uwidocznił i nawet ją zmierzył na dobrym sprzęcie i był zdziwiony dlaczego tak zostało wpisane. Dziś młody ma 1,5 roku i wszystko jest ok 😉

Moja lekarka też mi wpisała hypoplastyczną kość nosowa, wszystko inne idealnie, mój lekarz uwidocznił, a gdy byłam też na badaniach w szpitalu we Wrocławiu ze względu na łożysko (co też było przesadzeniem ze strony pani doktor) to też uwidocznił i nawet ją zmierzył na dobrym sprzęcie i był zdziwiony dlaczego tak zostało wpisane. Dziś młody ma 1,5 roku i wszystko jest ok 😉
Mam nadzieję, że dziś dowiem się więcej na wizycie, bo od kilku dni żyję w ciągłym stresie

Mam nadzieję, że dziś dowiem się więcej na wizycie, bo od kilku dni żyję w ciągłym stresie
rozumiem, bo dokładnie tak samo to przeżywałam, ale jeśli wszystkie inne wyniki i przepływy są ok, to nie masz się czym martwić. Ja musiałam jeszcze po USG czekać chyba tydzień czy nawet dwa na wyniki z krwi, byłam przygotowana, że ryzyka wyjdą trochę zawyżone ze względu na wiek (35 lat), a okazało się, że miałam je super, jakbym była conajmniej 10 lat młodsza 😝

rozumiem, bo dokładnie tak samo to przeżywałam, ale jeśli wszystkie inne wyniki i przepływy są ok, to nie masz się czym martwić. Ja musiałam jeszcze po USG czekać chyba tydzień czy nawet dwa na wyniki z krwi, byłam przygotowana, że ryzyka wyjdą trochę zawyżone ze względu na wiek (35 lat), a okazało się, że miałam
Wyniki z krwi mają być za tydzień, wszystko inne w badaniu USG było prawidłowe, jedyne co Pani doktor nie pasowało to to że maluszek nie chciał ułożyć się tak jak ona chciała i kazała mi przyjść godzinę później i miała nadal pretensje że dziecko nie chce leżeć tak jak ona chce i nie może go dobrze zmierzyć i zakończyła badanie, jedyne co powiedziała na koniec to że genetyk mi powie wszystko , na każde moje pytania odpowiadała z niechęcią i że jestem nerwowa

Do góry