U 

użytkowniczka_e
Gość
Rozumim. Przykroi.Ale każdy organizm jest inny i u koleżanki nie musi oznaczać to ciąży biochemicznej. I oby szczęśliwie się skończyłoU mnie była to ciąża biochemiczna. W styczniu okres przyszedł po 40 dniach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Rozumim. Przykroi.Ale każdy organizm jest inny i u koleżanki nie musi oznaczać to ciąży biochemicznej. I oby szczęśliwie się skończyłoU mnie była to ciąża biochemiczna. W styczniu okres przyszedł po 40 dniach
Bardzo mi przykro. Skąd wiedziałaś ze była ciąża biochemiczna? Test pokazał wkoncu druga kreskę ? Czy zrobiłaś betę ? U mnie dzisiaj znów negatyw i lekko zaczyna pobolewac brzuch wiec pewnie dzisiaj najpóźniej jutro przyjdzie okresU mnie była to ciąża biochemiczna. W styczniu okres przyszedł po 40 dniach
Bardzo mi przykro. Skąd wiedziałaś ze była ciąża biochemiczna? Test pokazał wkoncu druga kreskę ? Czy zrobiłaś betę ? U mnie dzisiaj znów negatyw i lekko zaczyna pobolewac brzuch wiec pewnie dzisiaj najpóźniej jutro przyjdzie okres![]()
Zrobiłam betę.Bardzo mi przykro. Skąd wiedziałaś ze była ciąża biochemiczna? Test pokazał wkoncu druga kreskę ? Czy zrobiłaś betę ? U mnie dzisiaj znów negatyw i lekko zaczyna pobolewac brzuch wiec pewnie dzisiaj najpóźniej jutro przyjdzie okres![]()
Również trzymam kciukiZrobiłam betę.
Zostaje Ci czekać. Trzymam kciuki za owocne starania (w tym czy w innym cyklu)![]()
Daj znać jaki wynikRównież trzymam kciuki![]()
Póki co to plamienie wcale nie musi oznaczać nic złegoDziękuje dziewczynyale raczej nic z tego nie będzie
zaczęły mi się delikatne plamienia wiec pewnie jutro okres się rozkręci
może kiedyś się uda…
Hej. Mam cykle 30-32 dni. W 4 dniu po braku okresu wykonałam beta hcg- wynik negatywny. Po 9 dniach braku okresu wybrałam się do ginekologa aby sprawdzić co się dzieje. Lekarz stwierdził, że mam endometrium 12mm i jest ciałko żółte- znak że była owulacja. Nie wykluczył ciąży i kazał poczekać tydzień jeśli nie wystąpi miesiączka to powtórzyć beta hcg. Miesiączki nie mam już drugi tydzień. Czy możliwe jest, że mimo owulacji nie będzie okresu w tym cyklu? Czy raczej jest szansa na ciążę? Wiem, że może nie być miesiączki jeśli nie było owulacji ale czy możliwa jest sytuacja odwrócona?