Sandra.milosz30
Aktywna w BB
A gdybym kupiła jednak ten test clearblue cyfrowy zamiast tego zwykłego tekstu za 9 zł. Może te testy są wadliwe. A czy ten clearblue rzeczywiście jest naprawdę dobry bo każdy chwali te testy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem ile kosztuje ten test, ale na pewno w tej cenie zrobisz betę, która da ci 100% pewności czy jesteś w ciąży, ale nikt na siłę cie do niczego nie przekona.A gdybym kupiła jednak ten test clearblue cyfrowy zamiast tego zwykłego tekstu za 9 zł. Może te testy są wadliwe. A czy ten clearblue rzeczywiście jest naprawdę dobry bo każdy chwali te testy
Idź zrób betę i będziesz mieć wszystko jasne. Na objawy ciąży typu mdłości/zachcianki jedzeniowe jest zdecydowanie za wcześnie. U mnie pierwsze co się pojawiło to kłucie w jajniku, ciągniecie w podbrzuszu i okropnie tkliwe piersi. Zawsze przed okresem mnie bolały, ale na początku ciąży i w pierwszych jej tygodniach były okropnie tkliwe, potem to na szczęście przeszło. Trzymam kciuki za pozytywny wynik bety, bo widać, że chcesz tej ciąży bardzoidź zrób badanie z krwi- nie musisz być na czczo i będziesz wszystko wiedzieć, nie katuj się testami.
Nie muszę być na czczo ? Nie wiedziałam ale dziękuję za trochę otuchy![]()
Piersi rzeczywiście naprawdę są bardzo tkliwe , większe o 2 rozmiary . A najbardziej boli mnie od pach wzdłuż do piersi po bokachNie muszę być na czczo ? Nie wiedziałam ale dziękuję za trochę otuchy![]()
Nie musisz być na czczo, robiłam betę i nigdy nie musiałam być na czczoPiersi rzeczywiście naprawdę są bardzo tkliwe , większe o 2 rozmiary . A najbardziej boli mnie od pach wzdłuż do piersi po bokach
Nie musisz być na czczo, robiłam betę i nigdy nie musiałam być na czczodziś mam równy 18 tydzień ciąży
biegnij na badanie krwi i będziesz wszystko wiedzieć.
Oczywiście wiem że dziecko jest ważniejsze jak 80 zł ale no teraz nie mam jak się dostaćZ chęcią bym poszła na Betę ale niestety nie mam jak . Mieszkam daleko od miasta aby się tam dostać muszę jechać taksówka która kosztuje 80 złdopiero będę w mieście za tydzień ale się boje tyle czasu czekać bo choruje na nadciśnienie i biorę silne leki które są zabronione w ciąży dlatego tak mi zależy aby jak najszybciej się upewnić co do ciąży bo nie chce aby maluszkowi stała się krzywka