reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

brak miesiączki

ale wam dobrze bez @ ja niby wczesnie dostalam a i tak byłam szczesliwa ze tak długo jeje nie ma wiec wyobrazam soie wasze szczescie;-)

reklama
Darunię karmiłam 3 i pół miesiąca, a @ miałam po 9 miesiącach.
Martynkę karmię do teraz, a @ przyszła po pół roku.:-D :laugh2: :-D

Kasiulla pewnie tak jest jak piszesz, po prostu coś innego jej nie pasuje z tym mlekiem. ja też nie słyszałam że to ma jakiś związek. tak sobie gdybam, w końcu hormony potrafią różne cuda wyczyniać..

dziewczyna jak u was wygladała pierwsza @ po porodzie ....bo mnie brzuch pobolewa jak podczas miesiączki i niby ją mam od soboty ....tylko w takiej ilości jak upławy .....nie wiem czy to normalne ....:confused::confused::dry:

Tereskaa ja pierwszą @ dostałam dwa miesiące temu i bardziej było to plamienie niż prawdziwa @.

Natomiast druga była już normalna, nawet w tym samym dniu przyszła co te przed ciążą. Niestety nadal mam bite 7 dni i to w każdy dzień równie mocno.

Zmieniło się tylko to, że mnie nic przy tym nie boli.

po obu porodach miała jako pierwsze tylko plamienie (tylko u mnie przychodziło już po 3 miesiącach)

niestety potem u mnie zupełnie nic się nie zmieniało - boli mocno :( , na szczęscie trwa tylko 5 dni :)

tereska - ja pierwszą @ dostałam teraz w czercu (dokładnie 2 lata po ostatniej sprzed ciąży!), była raczej mało obfita i trwała tylko 3 dni!!! (a zawsze 7) i prawie w ogóle niebolesna (a wcześniej bez tabletki ani rusz) - oby mi już tak zostało:tak:

tereska - ja pierwszą @ dostałam teraz w czercu (dokładnie 2 lata po ostatniej sprzed ciąży!), była raczej mało obfita i trwała tylko 3 dni!!! (a zawsze 7) i prawie w ogóle niebolesna (a wcześniej bez tabletki ani rusz) - oby mi już tak zostało:tak:

to tak jak ja :-);-)...tez 2 latka stuknęło i sie zdążyłam przyzwyczaić do jej braku:-D:tak:...no ale dobrze że jest i teraz wiem przynajmniej jak mój organizm funkcjonuje i łatwiej o dzidziolka sie starać:tak:;-)

reklama
po obu porodach miała jako pierwsze tylko plamienie (tylko u mnie przychodziło już po 3 miesiącach)

niestety potem u mnie zupełnie nic się nie zmieniało - boli mocno :( , na szczęscie trwa tylko 5 dni :)

azik .....a ty miałś może pierwszą cesarkę ????.......bo tak mi sie skojarzyło ......nie wiem czemu ......jeżeli tak to napisz mi proszę jak u ciebie wygladała sprawa z drugą ciążą???

Do góry