reklama

brak miesiączki

• Starter tematu Starter tematu monika_pk
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja po odstawieniu Kubuli od cyka dostałam @ po miesiącu -i później normalnie dwa razy -poczym wszystko się zatrzymało - więc wybrałam się do gina zrobił badani i rozwiał moje nadzieje, że wszystko się unormowało - badania wyszły fatalnie - teraz po lekach miałam tak bolesną @ ze szok aż mnie skręcało -w przyszłym tygodniu musze iść znów do lekarza na usg i dalsze leczenie bo też chce już drugiego dzidziolka
Powodzenie Teresko w zafasolkowywaniu mam nadzieje, że nam się uda

reklama
azik .....a ty miałś może pierwszą cesarkę ????.......bo tak mi sie skojarzyło ......nie wiem czemu ......jeżeli tak to napisz mi proszę jak u ciebie wygladała sprawa z drugą ciążą???

tak, ja po dwóch cesarkach...

opinie co do czasu który powinien minąć sa podzielone, jedni mówią 6 miesięcy inni dwa lata

ja zaszłam po 14 miesiącach

u mnie cesarka zsotała przyśpieszona o 3 dni ze względu na rozchodzacą się bliznę - ja mam bardzo cienką, teraz np tylko 3 mm

dlatego podczas drugiej ciązy powinni to sprawe na usg badać.

Ale jestem wściekła :wściekła/y:
Miałam dziś zapisaną wizytę do gina i chciałam zapytać czy z tym moim brakiem miesiączki to wszystko w normie.
Oczywiście o godzinie, o której powinnam wejść w kolejce stały jeszcze 2 panie przede mną, a pan doktor nie kwapił się do obsługiwania.
Niestety nie mogłam czekać bo pociąg do pracy by mi uciekł.
Zapisać mnie chcieli na koniec sierpnia.
Powiedziałam, że nic z tego i że w piątek przychodzę bez zapisu i kolejki :wściekła/y:
Jak mnie nie przyjmą to już nie wiem jak reagować :-(

u mojego gina 99% to ciężarne więc chyba bym się niedostała hhehehe - u nas na zapisy i to z wyczytywaniem bo zawsze przed gabinetem były awantury - ach te baby

Czy ktoś oprócz mnie nie ma jeszcze @.
Karmię piersią, ale czy to nie za długo?
Dopiero znalazłam ten wątek, jak znajdę chwilę to poczytam całość, póki co ja pierwszą @ dostałam 13 miesięcy po porodzie, jeszcze podczas karmienia piersią. Od tamtej pory minęły ponad dwa miesiące i nic a już nie karmię około tygodnia. Obawiam się, że wróciły moje nieszczęsne torbiele na jajnikach bo często pobolewa mnie brzuch tak, jak kiedyś :sick: Nawet pomyślałam, że jestem w ciąży ale test wyszedł negatywnie.
Pozdrawiam

reklama
ja teraz też jade na lekach hormonalnych - lutenyl na wywołanie o później luteinka - za mało progesteronu moj organizm produkuje i wszystko zablokowane - a brzuszysko po lutynie boli , że hej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry