Pytanie odnosiło się do naszego związku, nie o ciążę.Swoją drogą jakby mój Stary całą ciąże mnie pytał czy jest ok to w akcie urodzenia w rubryce nazwisko ojca podałabym jego najlepszego przyjaciela żeby się odwdzięczyć za to "umilanie" życia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pytanie odnosiło się do naszego związku, nie o ciążę.Swoją drogą jakby mój Stary całą ciąże mnie pytał czy jest ok to w akcie urodzenia w rubryce nazwisko ojca podałabym jego najlepszego przyjaciela żeby się odwdzięczyć za to "umilanie" życia.
Ale dalej nie rozumiesz, że być może Twoja partnerka nie będzie miała ochoty na seks do końca ciąży np. już?Czy można jakoś to rozpalić na nowociekawie
![]()
Ale dalej nie rozumiesz, że być może Twoja partnerka nie będzie miała ochoty na seks do końca ciąży np. już?
Pytanie odnosiło się do naszego związku, nie o ciążę.
Chyba nie wie czego oczekujeKolega chyba innych propozycji oczekuje![]()
W duecie owszem bardzo bujne i masturbacja z osobna nie była potrzebna, bo zawsze wspólnie na tyle się zaspokajaliśmy że nie było myśli o tymMyślę, że Wasze życie erotyczne nie było tak bujne jak próbujesz sobie wmowic skoro masturbacja wg Ciebie jest czymś niestosownym![]()
I że jakiś czas po porodzie to nawet niewskazane...Tylko mu nie mów, że może też nie mieć ochoty kilka miesięcy po porodzie![]()
W duecie owszem bardzo bujne i masturbacja z osobna nie była potrzebna, bo zawsze wspólnie na tyle się zaspokajaliśmy że nie było myśli o tym![]()
chłopie o co Ci chodzi? Lepiej zajmij się czytaniem jako wózek kupić, a nie wylewasz żale na forum, bo Ci brakuje dziurki.Pytanie odnosiło się do naszego związku, nie o ciążę.
No to teraz sytuacja się zmieniła i możesz o tym pomyślećW duecie owszem bardzo bujne i masturbacja z osobna nie była potrzebna, bo zawsze wspólnie na tyle się zaspokajaliśmy że nie było myśli o tym![]()