• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brak ochoty na sex

reklama
Współczuję Ci, że masz tak zakłamanego męża, partnera, czy kim ten mężczyzna tam dla Ciebie jest. Współczuję, że musisz mu się wypinać, aby był szczęśliwy. Współczuję, że martwisz się, że jak nie będziesz żyć wbrew sobie zacznie Cię zdradzać. Serio Współczuję...
Czytam i nie dowierzam. Nigdy by mi nie przyszło do głowy wypinać się mężowi tylko dlatego że on ma ochotę a ja nie, żeby przypadkiem nie poszedł na bok 🙄 Tym bardziej jak aktorka jest 3 miesiące po porodzie. Ja 4 i też na początku nie miałam ochoty i mąż to rozumiał. Nie naciskał.. teraz jest już ok.
Aż spytałam męża czy wolałby żebym udawała ochotę i orgazm jak to napisała dziewczyna wyżej czy po prostu poczekać aż będę mieć ochotę i było jak być powinno. Oczywiście prosta była odpowiedź😏
Również wspulczyje dziewczynie wyżej że musi się zmuszać 🙆

Nie wymyślam piszę brutalną prawdę. Naiwnie wierzycie, że mężczyźni są tacy wyrozumiali. A tu niestety nawet ten, który tak bardzo kocha i jest taki dobry po pewnym czasie, gdy w związku brakuje mu czułości, seksu zaczyna wariować. A my naiwne sądzimy, że jest w porządku. Życia chyba nie znacie i mężczyzn - dokładnie tak jest. U mnie takie myślenie zakończyło sie prawie rozwodem. Dziewczyny jak macie takie problemy to jest na to świetny środek nazywa się feminam libido poczytajcie sobie w internecie mi bardzo pomógł w tej sytuacji, można powiedzieć uratował małżeństwo.

Nie wymyślam piszę brutalną prawdę. Naiwnie wierzycie, że mężczyźni są tacy wyrozumiali. A tu niestety nawet ten, który tak bardzo kocha i jest taki dobry po pewnym czasie, gdy w związku brakuje mu czułości, seksu zaczyna wariować. A my naiwne sądzimy, że jest w porządku. Życia chyba nie znacie i mężczyzn - dokładnie tak jest. U mnie takie myślenie zakończyło sie prawie rozwodem. Dziewczyny jak macie takie problemy to jest na to świetny środek nazywa się feminam libido poczytajcie sobie w internecie mi bardzo pomógł w tej sytuacji, można powiedzieć uratował małżeństwo.
odpowiadasz na jakiś stary post. Głównie chyba zeby zareklamować jakies tabsy. I jedyna osoba która nie zna życia to ty ;)
Jak to sie potocznie mowi "w dupie byłaś i 💩 widziałaś", nie wiesz jak jest w innych małżeństwach, to sie nie wypowiadaj :)

a i w innym poscie piszesz ze twoj mąż jest wyrozumiały. To inny mężczyźni nie sa, ale twoj jest?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry