reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Brak okresu, wynik negatywny

Aga922

Początkująca w BB
Co o tym myślicie?
Mam regularne okresy 30-33 dni. Ostatni 31.12. Kochaliśmy się z narzeczonym 16go stycznia, stosunek przerywany, ale nie skończył we mnie. 28go zrobiliśmy test - negatywny. Okres powinien pojawić się wczoraj. Dzisiaj z rana znów test i znów negatywny. Piersi powiększone, bóle podbrzusza, pleców, podwyższona temperatura. Czy jestem w ciąży?

Załączniki

• Screenshot_20220204_154912.jpg
    Screenshot_20220204_154912.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 769
reklama
Tak szczerze to ja tu widzę zarys kreski. Być może ze to kreska fabryczna. Powtórz jutro jak nie pojawi się okres, ewentualnie beta hcg z krwi

Co o tym myślicie?
Mam regularne okresy 30-33 dni. Ostatni 31.12. Kochaliśmy się z narzeczonym 16go stycznia, stosunek przerywany, ale nie skończył we mnie. 28go zrobiliśmy test - negatywny. Okres powinien pojawić się wczoraj. Dzisiaj z rana znów test i znów negatywny. Piersi powiększone, bóle podbrzusza, pleców, podwyższona temperatura. Czy jestem w ciąży?
Dodaj jeszcze raz zdj bo widać tam cien cienia.. Po jakim czasie się kreska pojawiła?

Niestety już wyrzucony. Nie mam innego zdjęcia. Gruba kreska pojawiła się dość szybko.
Ja nie mówię o grubej tylko o tej cieniutkiej :)
Jeżeli chodzi o pewność czy jesteś czy nie jesteś w ciąży. Umów się na badanie hcg z krwi :) po tym badaniu będziesz miała pewność

Ja nie mówię o grubej tylko o tej cieniutkiej :)
Jeżeli chodzi o pewność czy jesteś czy nie jesteś w ciąży. Umów się na badanie hcg z krwi :) po tym badaniu będziesz miała pewność
Kiedy można iść na b-hcg? Już teraz? Da dobry wynik?

reklama
Do góry