Cytrynowa96
Fanka BB :)
Nie wiem kiedy była owulacja, ale plemnik przecież nie żyje tydzieńWięc musiała być max. 2 dni po stosunku skoro doszło do zapłodnienia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem kiedy była owulacja, ale plemnik przecież nie żyje tydzieńWięc musiała być max. 2 dni po stosunku skoro doszło do zapłodnienia.
Plemniki żyją 3-5 dni, w rzadkich (ale jednak) sytuacjach tydzień. Tak więc jak widzisz rozbieżność może być duża.Nie wiem kiedy była owulacja, ale plemnik przecież nie żyje tydzieńWięc musiała być max. 2 dni po stosunku skoro doszło do zapłodnienia.
Max to akurat żyje 7 dni i chociaż zdarza się to rzadko to nie jest to niemożliwe.
Data owulacji jest jednak kluczowa.
No i powiedz jak wyglądały te wyniki beta hcg
Plemnik potrafi i 7 dni przezimować nie tylko 2![]()
Betę robiłam na własną rękę@Mama~dwójki Nie dziwię Ci się, że się martwisz. I z tego powodu lekarze zalecają wizytę 6-7tc, aby można było coś zobaczyć i pacjentki się nie stresowały. A miałaś jakieś zalecenia by tak często betę robić?
Betę robiłam na własną rękęna wizyty się czeka, a ja jestem bardzo niecierpliwa
W poprzednich ciążach pęcherzyk był już w okolicach terminu miesiączki, beta w tysiącach na podobnym etapie co teraz. W 6+1 już widziałam serduszka. A teraz jest wszystko inaczej :/
Tak, to samo laboratorium, co 48h robiłamJeśli dziś jest 42 dc to za jakieś 2 dni już powinno być coś widać.
Czy te 2 pierwsze bety to jestt to samo laboratorium i ta sama godzina?
Bo ten przyrost jest marny, ale pozostałe są już bardzo dobre [emoji3166]
Tak, to samo laboratorium, co 48h robiłam![]()