Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć. Za Ciebie też trzymam kciuki.Trzymam kciuki i daj znać co wyjdzie.
Powiem Ci, że stresuje się tą piątkowa wizyta. Ale powoli już oswajam się z myślę, że musimy zaczac szukać pomocy w jakiejś kliniceNie dziękuję, żeby nie zapeszyć. Za Ciebie też trzymam kciuki.
Hej jak po wizycie? Czekam na wieści od CiebiePowiem Ci, że stresuje się tą piątkowa wizyta. Ale powoli już oswajam się z myślę, że musimy zaczac szukać pomocy w jakiejś klinice
Becky123 a dlaczego odpuścić? Ja pęcherzyków miałam 5 i lekarz kazał sie starać. No i niestety obstawiam że się nie udało. 10 dpo robiłam test i biel niestety, nie wiem nawet czy go powtarzać czy czekać na okres. Wczoraj już miałam bardzo silne bóle miesiączkoweJa jestem załamana, kolejny cykl na starty, przecież ja takim sposobem nigdy w tą ciążę nie zajde.
Urosły aż 4 dominujące pęcherzyki i musimy odpuścić starania w tym cyklu. To już 3 cykl, który przepadł
Za duże ryzyko ciąży mnogiej i trzeba odpuścić.Becky123 a dlaczego odpuścić? Ja pęcherzyków miałam 5 i lekarz kazał sie starać. No i niestety obstawiam że się nie udało. 10 dpo robiłam test i biel niestety, nie wiem nawet czy go powtarzać czy czekać na okres. Wczoraj już miałam bardzo silne bóle miesiączkowe
Mnie lekarz nawet słowem nie wspomniał o ciąży mnogiej ale ryzyko podjęłam. Zdaje sobie sprawę że kilka pęcherzyków może skutkować zapłodnieniem i ciążą mogą. No ale w moim przypadku pewnie do zapłodnienia nie doszło wcale. 10 dni po owulacji powinno już się coś pokazać na teście. Jeśli do poniedziałku okres się nie pojawi, zrobię kolejny test. A dostałaś w ogóle zastrzyk ma pęknięcie czy nie? Ja przy tych 5 pęcherzykach nie dostałam ale ból owulacyjny miałam koszmarny. Myślałam że w szpitalu wylądujeZa duże ryzyko ciąży mnogiej i trzeba odpuścić.
Kurczę, może spróbuj jeszcze jutro z testem. Nigdy nie wiadomo, może akurat okres się jednak nie pojawi.