Patrycja35
Fanka BB :)
Ja co tydzien chodzilam i sprawdziliśmy z moim lelarzem...za kazdym razem serce bilo mi jak szalone ze stresu...Mam nadzieję że u mnie tak będzie. Ja akurat będę u lekarza 7 tydzień 4 dzień![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja co tydzien chodzilam i sprawdziliśmy z moim lelarzem...za kazdym razem serce bilo mi jak szalone ze stresu...Mam nadzieję że u mnie tak będzie. Ja akurat będę u lekarza 7 tydzień 4 dzień![]()
Pewnie dam znać 11/09. Bardzo Ci dziękuję za słowa otuchy.Ja co tydzien chodzilam i sprawdziliśmy z moim lelarzem...za kazdym razem serce bilo mi jak szalone ze stresu...daj znac co i jak❤
Wcześniejsza ciaze tez straciłam wiec znam te obawy.Trzymaj sie kochana❤Pewnie dam znać 11/09. Bardzo Ci dziękuję za słowa otuchy. ❤
Ja mam wrażenie, że jestem jak balon. Ale mam silne wzdęcia i tendencje do opuchniętych nóg.Dziewczyny, czy Wy też schudlyscie teraz? Ja schudłam ok. dwa kilo, chociaż ani razu nie wymiotowalam.
Ja nie wchodziłam na wagę ale mimo tego czuje się jak wieloryb mam tyle wody w sobie że się w spodnie nie dopinam :/Dziewczyny, czy Wy też schudlyscie teraz? Ja schudłam ok. dwa kilo, chociaż ani razu nie wymiotowalam.
Pęcherzyk żółtkowy. Ciałko żółte mamy wszystkie jako pozostałość po owulacjiJak jest ciałko żółte to zarodek musi być nie ma możliwości zebg go nie byłotak usłyszałam od mojej gin. Trzymam kciuki
Dziekuje ci w przyszłym tygodniu w środę USG, znalazłam lekarza który ma najlepszy sprzęt w moim mieście nam nadzieję że pochwale się wam dobrymi wiadomościami.Jak jest ciałko żółte to zarodek musi być nie ma możliwości zebg go nie byłotak usłyszałam od mojej gin. Trzymam kciuki