Mamafasolki
Fanka BB :)
Liczy się@jasani Liczy się z OM, ale uwzględniając długość cyklu. Większość kalkulatorów w necie tego nie robi, więc jak ktoś ma dłuższe cykle, to mu tego nie wylicza.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Liczy się@jasani Liczy się z OM, ale uwzględniając długość cyklu. Większość kalkulatorów w necie tego nie robi, więc jak ktoś ma dłuższe cykle, to mu tego nie wylicza.
Liczy sięale rzadko i raczej w sytuacji dużej różnicy
Ja liczę tak - owulacja to 2+0Większość tych kalkulatorów w necie ma max. 35-40 dni i inaczej nie liczy![]()
Ja teraz w 3 ciąży nie byłam wstanie wpisać tego w kalkulator(owulacja koło 50 dnia cyklu)
Ale jak może mieć 2 tyg przed zapłodnieniem, no jak? Przecież od zapłodnienia wszystko się zaczynaNie, bo ciąża w momencie zapłodnienia ma już dwa tygodnie. Od OM byłaby jeszcze starsza
Ale jak może mieć 2 tyg przed zapłodnieniem, no jak? Przecież od zapłodnienia wszystko się zaczyna
A tu masz jeszcze wyjaśnione:Ale jak może mieć 2 tyg przed zapłodnieniem, no jak? Przecież od zapłodnienia wszystko się zaczyna
Ale wieku ciąży od zapłodnienia nie liczysz.Ale jak może mieć 2 tyg przed zapłodnieniem, no jak? Przecież od zapłodnienia wszystko się zaczyna
No a co jeśli ja mam pco i moje cykle trwały różnie, od 31 do aż 46 dni ?Bo liczy się od początku cyklu, w którym doszło do zapłodnienia przyjmując, że cykl trwa 28 dni![]()