Mamafasolki
Fanka BB :)
Liczy się@jasani Liczy się z OM, ale uwzględniając długość cyklu. Większość kalkulatorów w necie tego nie robi, więc jak ktoś ma dłuższe cykle, to mu tego nie wylicza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Liczy się@jasani Liczy się z OM, ale uwzględniając długość cyklu. Większość kalkulatorów w necie tego nie robi, więc jak ktoś ma dłuższe cykle, to mu tego nie wylicza.
Liczy sięale rzadko i raczej w sytuacji dużej różnicy
Ja liczę tak - owulacja to 2+0Większość tych kalkulatorów w necie ma max. 35-40 dni i inaczej nie liczy![]()
Ja teraz w 3 ciąży nie byłam wstanie wpisać tego w kalkulator(owulacja koło 50 dnia cyklu)
Ale jak może mieć 2 tyg przed zapłodnieniem, no jak? Przecież od zapłodnienia wszystko się zaczynaNie, bo ciąża w momencie zapłodnienia ma już dwa tygodnie. Od OM byłaby jeszcze starsza
Ale jak może mieć 2 tyg przed zapłodnieniem, no jak? Przecież od zapłodnienia wszystko się zaczyna
A tu masz jeszcze wyjaśnione:Ale jak może mieć 2 tyg przed zapłodnieniem, no jak? Przecież od zapłodnienia wszystko się zaczyna
Ale wieku ciąży od zapłodnienia nie liczysz.Ale jak może mieć 2 tyg przed zapłodnieniem, no jak? Przecież od zapłodnienia wszystko się zaczyna
No a co jeśli ja mam pco i moje cykle trwały różnie, od 31 do aż 46 dni ?Bo liczy się od początku cyklu, w którym doszło do zapłodnienia przyjmując, że cykl trwa 28 dni![]()