A
Agnieszkaxx
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale co to znaczy, że jest niejednoznaczny? Puste jajo to z tego co wiem pecherzyk musi mieć powyżej 25 mm, to być może zarodek się jeszcze pojawiHej, ja tylko potrzebuje się wygadać.
Mam 33 lata, mój chłopak 41. On zdrowy niezdiagnozowany, ja hashimoto i hiperprolaktynemia.
Ostatni okres miałam 24.02.2024…. Udało nam się za pierwszym razem, ujrzałam dwie kreski na teście 21.03.2024 …. Byłam szczęśliwa ale i pełna obaw.
Na USG 9.04 jajeczko miało średnice 14 mm z ciałkiem żółtkowym bez zarodka…. Gin kazał czekać.
Wczoraj tj. 17.04 jajeczko koło 18 mm i tak jak wyżej bez zmian, dostałam skierowanie do szpitala z diagnoza pustego jaja.
Dzisiaj w szpitalu po badaniach stwierdzili że obraz USG jest niejednoznaczny dali mi jeszcze tydzień, chcą poczekać do 8 tc aby podać mi leki na wywołanie. Kazali czekać tydzień bez nadziei na szczęśliwe zakończenie … jak mam przez ten tydzień normalnie funkcjonować? Jak psychicznie to znieść? Tak bardzo chciałam mieć to za soba, zacząć dochodzić do siebie psychicznie i fizycznie aby móc znowu się starać. A tu tydzień zawieszeniu
Jestem załamana, to nie tak miałobyć
Ale przez 8 dni pęcherzyk urósł tylko 4 mm a to za mało, więc stąd pewnie diagnoza pustego jaja.ale co to znaczy, że jest niejednoznaczny? Puste jajo to z tego co wiem pecherzyk musi mieć powyżej 25 mm, to być może zarodek się jeszcze pojawi
no tak rzeczywiście, to niewiele na taki okres czasuAle przez 8 dni pęcherzyk urósł tylko 4 mm a to za mało, więc stąd pewnie diagnoza pustego jaja.