reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

BRĄZOWA KRESKA NA BRZUCHU

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Muszę WAM POWIEDZIEĆ, ZE ZAOBSERWOWAŁAM, że zrobiła mi się lekka kreseczka na brzuchu, ale od pępka w górę a nie w dół. Hmmm.......
Ale ten nasz maluch dzisiaj szaleje,ale to dobrze, bynajmniej wiem ze wszystko oki.Ostatnio jak Michu trzymał rękę na brzuchu Maly tak kopnął, ze tatusia przestraszył i podskoczył i brzuch i tatusiek:)Hi,hI!

reklama
No tak, Idziu jak nie masz brzuszka to nie masz kreseczki:) Ale moze się jeszcze pojawić,oj tak!Widzisz ja miałam od razu duży brzuch a kreseczka dopiero teraz się pojawiła w dodatku w górę pępka. Hmmmm...... co to moze coś znaczyć, ze jest nad pępkiem?Chyba nie:)

Z tą kreską... :) ja mam brzuszek a kreski nie mam.
Od początku na nią czekam a jej nie ma :) Chyba nie każda z nas będzie niąjednak obdarowana :)

Ja kreseczki tez nie mam, a brzuszek jest. Tzn kreseczka jest z wloskow ciagle...

Hmmm, a ja zaobserwowałam kreseczkę, bladą ale jest. I idzie mi przez cały brzuchol - od dołu prawie po piersi ;)
A czy ta kreska nie miała oznaczać dziewczynki? ;) A Lidijka i ja mamy mieć chłopców, hihi. Chyba kolejna teoria obalona :)

Pozdrówka

lidijka - teraz brzuszek mam malutki - ale pamietam jak bylo w I ciazy - dlugo bylam plaska a w 7 miesiacu jak mi wywalilo brzuch to nie wiedzialam kiedy :) kreski nie bylo :) byl chlopiec; teraz ma byc dziewczynka :)
anek ma racje - nie kazdy ma kreske - to sprawa bardzo indywidualna :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry