Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moj lekarz zawsze mowil ze kazde i nawet najmniejsze.Nie odstawiaj Luteiny. Plamienia trzeba zawsze konsultować, nawet jak komuś innemu nic po nich nie było. Albo dzwonić do lekarza albo od razu do szpitala.
Ja również miałam brązowe plamienia od 6 tc do 8 tc lekarz przepisał luteiny dopochwowa 2x 00mg i duphaston 2x1, później okazało się ze mam nadzerka zmienił luteiny pod język 50m 2x2 duphaston 2x2 i od tamtego czasu brak plamienie! i prawdopodobnie na początku było to z niskiego progesteronu 36 a później podrażnienia. ale każde plamienie należy skonsultiwacBoje się. Jestem w 10 tygodniu i dzisiaj dostałam jakiegoś brązowego plamienia co to jest boje się. To moja pierwsza ciaza. Pierwszy raz od kiedy jestem w ciąży plamie. Co to jest
Proszę przestać rozpowiadać takie głupoty.Takie plamienia świadczą że w organizmie dzieje się coś złego...koniecznie skonsultuj to z lekarzem.
Pozdrawiam
Plamiłam na brązowo w sumie od samego początku ciąży. W 8 tygodniu lekarz przepisał mi duphaston, bo stwierdził, że mam za mało progesteronu (nie robiąc żadnych badań w tym kierunku). W 12 tc trafiłam w nocy do szpitala z okropnymi bólami podbrzusza. Okazało się, że ciąża obumarła w 9 tc. Lekarz jak stwierdził, w ciąży nie powinno być, żadnych plamień.Boje się. Jestem w 10 tygodniu i dzisiaj dostałam jakiegoś brązowego plamienia co to jest boje się. To moja pierwsza ciaza. Pierwszy raz od kiedy jestem w ciąży plamie. Co to jest