• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brązowe upławy a dupaston

Kaka94

Fanka BB :)
Witam od wczoraj 13 grudnia mam bardzo małe plamienia brązowe ale tylko po podcieraniu się, na podpasce nic nie widać dziś miałam już więcej tego na papierze i zadzwoniłam szybko do ginekologa. Gin stwierdził że 5 tydzien i 3 dni pęcherzyk widać zarodka jeszcze nie i dał mi lek Duphaston na podtrzymanie i dziś miałam wziąć 3 tabletki a od jutra 2x1. Czy ktoś z was tak miał czy było wszytko okej ? Jest to moja pierwsza ciaza I strasznie się boję.

reklama
Nie przed ciąża nie badałam teraz jak już wiedziałam że jestem w ciąży też nie ale lekarz mi dzis dal skierowanie na badania takie najważniejszcze czyli p.Ciała krwi HIV toxoplasma itd.

A zapomniałam jeszcze napisać w głównym poście że choruje od 3 lat na niedoczynności tarczycy i brałam 3 lata euthyrox 25 ostatnio w listopadzie na wizycie pytał czy staramy się o dziecko i przepisal mi 50 eferox a gdy tylko zobaczyłam dwie kreski kazał mi zwiększyć do półtorej tabletki czyli 75 .

A zapomniałam jeszcze napisać w głównym poście że choruje od 3 lat na niedoczynności tarczycy i brałam 3 lata euthyrox 25 ostatnio w listopadzie na wizycie pytał czy staramy się o dziecko i przepisal mi 50 eferox a gdy tylko zobaczyłam dwie kreski kazał mi zwiększyć do półtorej tabletki czyli 75 .
Zbadaj betę i czy w ogóle rośnie jakkolwiek i progesteron. Od tarczycy raczej się nie plami.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry