Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Skonsultuj się z lekarzem, ale to na pewno nie ciąża skoro tabletki przyjmujesz regularnie od roku a plamienie wystąpiło w połowie opakowania. Najpewniej nie ma się czym martwić.Witam biorę tabletki antykoncepcyjne 24+4 już ponad rok
I wystąpiło u mnie w połowie opakowania brązy śluz taki
Czy to normalne jeśli nawet zażywam już ponad rok tabletki czy to coś może oznaczać ? Np ciążę ? Stresuje się trochę śluz to był taki chwilowy bym powiedziała
Skonsultuj się z lekarzem, ale to na pewno nie ciąża skoro tabletki przyjmujesz regularnie od roku a plamienie wystąpiło w połowie opakowania. Najpewniej nie ma się czym mart
Zrób test, to się dowieszZażywam tabletki 24+4 i do krwawienia z odstawienia mam jeszcze 13-14 dni i dzisiaj wystąpił taki brązowy śluz
Czy to może oznaczać ciążę ?
A jak dzisiaj wystąpiło to plamienie to kiedy mam zrobić test ?Zrób test, to się dowiesz![]()
kiedy chcesz. Bierzesz tabletki, jeżeli bierzesz je zgodnie z instrukcją, to ryzyko ciąży jest praktycznie zerowe.A jak dzisiaj wystąpiło to plamienie to kiedy mam zrobić test ?
Ja miałam pozytywny test 3 doby po ostatnim dniu plamienia implantacyjnego, ale zgadzam się z przedmówczynią, że ryzyko ciąży w przypadku regularnego brania tabletek od takiego czasu jest praktycznie zerowe i te plamienia to nie jest ciąża. W dodatku plamienie implantacyjne nie występuje w połowie cyklu, w którym powinna być owulacja, której nie masz, bo bierzesz tabletki.A jak dzisiaj wystąpiło to plamienie to kiedy mam zrobić test ?
Czyli plamienie implantacyjne jakby to było to wystąpiło to by w dniu dostania np krwawienia z odstawienia ?Ja miałam pozytywny test 3 doby po ostatnim dniu plamienia implantacyjnego, ale zgadzam się z przedmówczynią, że ryzyko ciąży w przypadku regularnego brania tabletek od takiego czasu jest praktycznie zerowe i te plamienia to nie jest ciąża. W dodatku plamienie implantacyjne nie występuje w połowie cyklu, w którym powinna być owulacja, której nie masz, bo bierzesz tabletki.
A nakie plamienie miałaś ? Jak wyglądało ?Ja miałam pozytywny test 3 doby po ostatnim dniu plamienia implantacyjnego, ale zgadzam się z przedmówczynią, że ryzyko ciąży w przypadku regularnego brania tabletek od takiego czasu jest praktycznie zerowe i te plamienia to nie jest ciąża. W dodatku plamienie implantacyjne nie występuje w połowie cyklu, w którym powinna być owulacja, której nie masz, bo bierzesz tabletki.
Nie ma plamienia implantacyjnego przy tabletkach i przy zapłodnieniu z umytych rąk.Czyli plamienie implantacyjne jakby to było to wystąpiło to by w dniu dostania np krwawienia z odstawienia ?