Ja mialam grubosc blizny 0,7 czyli mniej niz mmA jaka mialyscie blizne ? Bo ja mam blizne na 1,4 a rozejscie na 8,7 - badane przez dr Pomorskiego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mialam grubosc blizny 0,7 czyli mniej niz mmA jaka mialyscie blizne ? Bo ja mam blizne na 1,4 a rozejscie na 8,7 - badane przez dr Pomorskiego
Witam w ubiegłą środę miałam laparoskopię. Pani doktor jest zadowolona z przeprowadzonego zabiegu. Pierwsza kontrolę będę miała 6 grudnia. Po laparoskopii dosyć dobrze się czuje gorzej było po cesarce. Jestem dobrej myśli i odpoczywam. Stosuję się do zaleceń Pani doktor. Dziękuję wszystkim dziewczyną za rady pomogły.
Kiedy masz kontrole nastepna? Jak dochodzisz do siebie? Odpoczywasz? Brzuch masz nabrzmialy? Wnioskuje ze operowala nas ta sama drJestem po pierwszej kontroli. Blizna dobrze się zrasta.
o to ta sama dr ja niestety mam jeszcze nabrzmialy brzuch. Juz malutkimi kroczkami wracam do rzeczywistości, ale staram sie odpoczywać jak najwięcej. Życzę ci pięknego zrostu bliznyOperowała mnie Pani doktor Anna Abacjew-Chmyłko. Na kolejną kontrolę mam się umówić po dwóch miesiączkach. Według zaleceń odpoczywam. Czuję się dobrze. Brzuch już nie jest nabrzmiały.
I mnie ta sama Pani [emoji4]o to ta sama dr ja niestety mam jeszcze nabrzmialy brzuch. Juz malutkimi kroczkami wracam do rzeczywistości, ale staram sie odpoczywać jak najwięcej. Życzę ci pięknego zrostu blizny