• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

BRZUCH

reklama
Stawianie brzucha... mhm. pewnie to samo, co stawianie sie macicy. To takie twardnienie i napinanie podczas bezbolesnych skurczy przygotowujacych (ale jeszcze nie przepowiadajacych) do porodu.

Własnie wczoraj zadałam podobne pytanie mojemu ginowi. I dobrze - bo w tym pzrypadku - tak wyczułam z jego reakcji - nei powinno sie ignorować takiego napinania. U mnie okaząło sie, że jest to zwiazane z praca jelit ale gin stwierdził to dopiero po badaniu.Jeżeli macie w najbliższym czasie wizytę - zapytajcie o to po prostu :)

a mi się to dzieje po seksie ::) myślę że to to co opisujecie, bo mam twardą macicę i takie dziwne uczucie napięcia, ale mija po jakichś paru minutach, więc to chyba nic groźnego... :)

:( :( :( :( :( :( :( :( :( Ja mam wlaśnie taki klopot ...mój brzusiu robi się twardy na dole dosłownie taka gula wielkości awokado. Zgłosiłam to ginowi chciał mnie polożyć w szpitalu powiedział że macica się stawia i wypycha maleństwo.Brałam przez 3 tyg progesteron teraz kaprogest i leże.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry