reklama

Brzuchata galeria

Bardzo ładny brzuszek dorotka :-):-) Możesz być z niego dumna:-D Dziewczyny, chyba nie zamierzamy w jakieś kompleksy popadać z powodu wielkości brzucha? Ja tam w sumie sie ciesze z mojego olbrzyma :-D:-D

reklama
Super brzuchy! Blanes podnosisz mnie na duchu, bo ja też tak mniej więcej wyglądam, tylko jeszcze grubiej. Może dlatego, że w ogóle jestem raczej grubiutka:-). No i cała para idzie mi w brzuch! Może wreszcie jutro zrobię zdjęcie i wkleję.
Ale nie martw się, ostatnio czytałam jakąś gazetkę dla mam i tam było zdjęcie kobitki w drugiej ciąży, w 13tym tygodniu, a wyglądała jak przed rozwiązaniem. I mówiła, że jej tak strasznie szybko rośnie brzucho, bo w pierwszej ciąży też tak miała.

Blanes super brzusio i widze ze nalezysz do kobiet ktorym wszystko idzie w brzusio. ciesz sie bo porodzie brzusio zniknie i nie bedziesz musiala sie martwic tluszczykiem na pupie i udach no i ramionach brrrr. ja w poprzedniej ciazy mialam tak jak niuni ze wciaz pytalam gina czy na pewno wszystko okay bo jakos brzusia nie widac.... za to poszlo mi w pupe i uda. teraz tez z reszta ale brzusio szybciej rosnie. niedlugo zrobie fotke ;)

No uwaga! Wstawiam swoje brzucho. Wprawdzie jestem gruba "po całości" jeszcze sprzed ciąży, ale i tak uważam, że brzuch mam imponujący. Założyłam specjalnie starą obcisłą podkoszulkę, żeby było lepiej widać.

No widzisz, widzisz:-( wiedziałam że Cię przebiję! Wszystkie Was przebiłam:zawstydzona/y:. Ale to przez Dzidka, bo tak się rozpycha, że lepiej nie mówić!!!;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry