reklama

Brzuchatki z Poznania..

reklama
dopiero teraz znalazłam wątek...

i jam poznańska pyrka :) z Grunwaldu, ale prawie już pod Górczynem (ul. Palacza), choć wychowana na Winogradach

A jak sie brzuchatki z {Poznania} czuja?????dzis nasze swieto wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj zdrowka dla NAS i bobofrutow :laugh:

poznanianki powiedzcie prosze co fajnego mozna u was w miescie zobaczyc ??? co warto zwiedzic bo chyba wybiore sie z lubym do Poznania w ramach wypoczynku weekendowego , tak gdzies daleko od Kraka a gor i sniegu mam juz dosc ;D
moze jakies fajne linki podeslecie ???

silunia trudne pytanie... bo w Poznaniu jest teraz baaaardzo brzydko: plucha, wszystko roztopione, bleeee

najładniejszy w Poznaniu jest Stary Rynek, ale nie wiem na ile atrakcyjny o tej porze roku... jest kilka razy mniejszy od Waszego i bez sukiennic, ale na środku stoi ładny ratusz, kamieniczki też są odnowione, no i straszą nowe fontanny (zapewne wyłączone), które nam niedawno zafundowano ;)

ja bym polecała Ostrów Tumski, czyli kolebkę polskiej państwowości. tam co rusz coś odkopują, a to chrzcielnice a to inne diabły z czasów Mieszka I

reszta jakoś mało fajna mi się wydaje... ale może na to inaczej patrzę bo tu mieszkam od urodzenia

reklama
co do ciążowych to nie wiem czy są specjalne, pewnie trza szyć specjalnie...
w gazecie Magazyn Ślubny (można kupić albo bezpłatnie otrzymać w Urzędzie Stanu Cywilnego na Libelta) jest mnóstwo adresów salonów z sukniami

suknie do cywilnego widziałam w salonie "Magdalena" na ul. Grunwaldzkiej, koło Hotelu 222
drugi salon jest na Głogowskiej, tam większy wybór i ciut ładniejsze
ale na Głogowskiej co po chwila znajdziesz sklep z sukniami ślubnymi, poczynając od Centrum Sukien Ślubnych "Agnes" na rogu Głogowskiej/Hetmańskiej kierując się w stronę Parku Kasprzaka czy jak on się teraz nazywa

ja suknię do cywilnego szyłam tutaj http://www.suknieslubne.com.pl/

a tutaj sukienka na której podobieństwo szyłam swoją

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry