A
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zeby tylko za pozno nie bylo
bo to te najdluzsze i cale czarne wypadaja 
hehehe
wow... i ta figurka
super 
Grecja mozesz miec racje... Od dzis przerwa...Zeby tylko za pozno nie bylo
bo to te najdluzsze i cale czarne wypadaja
No a Dzidzia to jeszcze nie wiem czy to ON czy Ona... Ale nie przewiduje w kariere dziecka zawodowej koszykowkihehehe
Saleminka... Jak Twoj maluch? Odeczcialo mu sie wychodzic? Obyyyy :-)
jaki ladny brzusio w 28wow... i ta figurka
super
![]()
i to taki tyci tyci 4200g a raczej wyszarpali mi go z brzucha,bo miałam cc 
myślałam,że go

Adka jaki śliczny brzusiooo)) Ja dziś zrobię foto i wstawię swój
Milena nie przejmuj sie, ja nie slyszałam ze na rzesy zeby ladniejsze były coś jest. Moze i ja zastosuje, bo uwielbiam dłuuuugie rzęsy i codziennie przez 10 minut siedze i je maluje żeby było ładniejsze oko ;P a co do wlosów... Mi strasznie wypadały tak do 25 tygodnia, teraz takie mocniejsze są, lśniące (tzn może lśniące bo od miesiaca używam jedwabu do włosów ;p) ale ogólnie jakoś tak nie widze zeby mi wypadały i sie łamały jak wczesniej
saleminka to ja jakiś czas temu oświadczyłam mamie że urodze, i chce jeszcze 2 miećna co moja mama: głupia! Jeszcze jednego nie urodziła a myśli o dwójce jeszcze!
na to ja jej że chce miec 3dzieci, i że jak urodze to po 2 latach mysle zeby mieć drugiemama powiedziała że na porodówce mam jej to powtórzyć haha
![]()

Hehe tzn wiesz, to moja 1 ciąża, ale nie wiem czemu każdy do tego tak strasznie podchodzi. Ja jakoś boje sie, wiadomo, do przyjemnych rzeczy nie bedzie to należeć, ale wiem że poród jest rzeczą normalną, i jakoś nie martwie sie bólem. Wiadomo będzie boleć ale ja sobie myśle że to jest nieuniknione, i ból trwa nawet niech 48 godzin, a tyle szczescia ile dziecko da później.. Wiec dla dzidzi trzeba przecierpieć co swoje
hehe zresztą pogadamy jak urodze bo teraz jestem cwana ;P Ciekawe podczas porodu czy bede taka opanowana hehehehe xD![]()
nie było czasu na strach...nawet nie wiem kiedy zleciało te 13 godzin :-) mi wszyscy mówili(mama,siostra...)że musi boleć,poboli i przestanie a ja sobie dodałam "nie ma nic za darmo" :-)