reklama

Brzuszki forumowiczek

U mnie w miasteczku nie ma żadnego ośrodka który mógłby prowadzić ciąże, jest jeden 16 km ode mnie, ale zajmują się naprawdę "szczęśliwymi" ciążami które przetrwają oferowane przez nich warunki. A tak to dojeżdzam do mojej poradni patologii ciąży 60 km :nerd::nerd::nerd:. Sama nie mam jak bo myślałam że na prawko zawsze będę miala czas :D a teraz niestety uświadomiłam sobie że tego czasu nie mam i w tym czasie prawka nie zrobię bo jak:confused::confused: no dobra ale mówmy o lekarzach :P, także za każdym razem jak jadę, a to oddzielnego dnia mam badanie krwi, oddzielnego usg , oddzielnego wizytę itp to za każdym razem muszę się tyle tłuc:nerd:. Masakra:P

reklama
Już nastepne moje ciąże napewno nie będą prowadzone przez NFZ sram na takie traktowanie pacjentów ;/
ojjj nie denerwuje sie piekna :)....

A i ktoras pisala ,ze na nfz robią tylko 3 usg ,wiec stwierdzam ze to nie prawda,ja za 3 tyg bede miec 4 .A ciaza przebiega prawidlowo.
bo obowiazkowa i zalecana przez nfz jest liczba 3 usg w ciazy, ale wszystko zalezy od gina :)...

a ja sie chwalę :-D
ajjjjjj no super kochana, uhhh ja bym na twoim miejscu to latala pelna dumy :).... dzielny zuch ;)....

to teraz ja sie pochwale bo dzisiaj na wyprzedazy nie wytrzymalam... nie wiem czy to chlopiec czy dziewczynka ale musialam to kupic - zreszta przecena z 50-60zl na 10 i jak tu nie skorzystać??.... jutro jade dalej sie obkupywac w takie bajerki :)

jutro tez lece do innego h&m'a bo znalazlam taka sliczna czarna wizytowa kamizelke z czarnymi spodniami -20zl- ale nie bylo r.62 ---> idealne na komunie mojego brata by bylo :D.... ta sukienusia tez z mysla o komuni....

saleminka masz się czym chwalić!! :))) Przystojniak z niego ;** :)

jestesaniolkiem super ;) u mnie h&m od marca dopiero bedzie bo w jednej galerii nie ma a drugą otwierają w marcu a trzecią w październiku dopiero hehe ;]

jestemaniolkiem dumna jestem i to bardzo :-) zuch mój kochany nawet ładnie śpi w swoim łóżeczku i z dnia na dzień sie nauczył,pierwsza nocka w łózeczku była przespana tak jak przesypiał z nami w łóżku :)

Ja mam też duzo rzeczy z H&M
głównie spodnie i bluzy i są super,ale wykosztowałam się nieźle,bo spodni kupiłam 4 pary a bluz i bluzeczek 6 szt :-) i kombinezon,moja kuzynka mi kupuje też za granicą z firmy Topolino i jestem zadowolona :-) nawet i ze zwykłych bodzików za 4-5 zł jestem zadowolona byle 100% bawełny hehe

saleminka masz się czym chwalić!! :))) Przystojniak z niego ;** :)

jestesaniolkiem super ;) u mnie h&m od marca dopiero bedzie bo w jednej galerii nie ma a drugą otwierają w marcu a trzecią w październiku dopiero hehe ;]

ciekawe czy zawsze będzie taki przystojniak z niego hehe

może dobre geny przeszły hehe
i jeszcze siostrzenice wrzuce

wakacje 2008

i kiedyś

"cwaniak"

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć