Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi się właśnie 7 mc zaczął jeszcze tyle czekania :-([Żyrraffka Śliczny brzuszek a u Ciebie widać, że brzuszek już opadł i Łukasz już chce iść do mamy na rączki :-)
oby jeszcze troszkę posiedział sobie w brzuszku![]()
[Żyrraffka Śliczny brzuszek a u Ciebie widać, że brzuszek już opadł i Łukasz już chce iść do mamy na rączki :-)
oby jeszcze troszkę posiedział sobie w brzuszku![]()
Podobno przy pierwszej ciąży opada 2 tygodnie przed porodem :-) Ale to wiem tylko z opowieści bo sama też jestem w pierwszej ciąży :-)
Życzę Ci żeby córeczka urodziła się w terminie silna i zdrowa :-)
A jak dasz na imię??
Podobno przy pierwszej ciąży opada 2 tygodnie przed porodem :-) Ale to wiem tylko z opowieści bo sama też jestem w pierwszej ciąży :-)
Życzę Ci żeby córeczka urodziła się w terminie silna i zdrowa :-)
A jak dasz na imię??
oby to były tylko przesądy, poza tym wydaje mi się ze mam taki brzuch już dosyć długo, może taka jego uroda. A w środku jest Łukaszek
![]()
Sochi mam nadzieję, że wybrałaś najlepsze wyjście dla Siebie i dla Letycji... Trzymam kciuki i wierzę, że uda Ci się być szczęśliwą z Nim czy bez Niego... Najważniejsza jesteś Ty i Twoje dziecko nic poza tym się nie liczy, nic poza tym nie ma znaczenia.....
Uważaj Nas siebie i nie stresuj się już bo Nasze małe skarby stresu nie lubią :-)