Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja też mam wrażenie że nie rośnie, ale dziś oglądałam stare foty (stare czyt ze stycznia) i tam mam taki mały! dorwałam apkę którą można opisać zdjęcia i się bawię
AIM zgadzam się w 100%- dobrze dobrany biustonosz całkowicie zmienia wyglad biustu. Ja przed ciaza tez nosiłam 60/65 E, a jak nie znałam rozmiaru biustu i kupowałam w zwykłych sieciówkach to miałam 75 A, teraz noszę 65 F, ale juz mi sie cyce wylewaja, wiec tez za niedlugo kupie nowy. A salonów brafiterskich jest multum, jasne w niektorych i po 400 zł sa biustonosze, ale sa tez w normalnych cenach, ja bardzo lubie salon Change- maja tam według mnie przystepne ceny, w krk tez w king squerze u góry jest salon brafiterski i biustonosze sa tak do 100 zł, jeszcze jest taki salon esotiq , tez maja przystepne ceny i naprawde sliczna bielizne.