reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Dzięki dziewczyny. Spróbuję ograniczyć sól ale nie wiem czy to pomoże. Przy 1 ciąży też miałam kilka kg samej wody i strasznie puchłam i miałam obrzęki.

Anita - w telefonie nie wyświetlają mi się Twoje zdjęcia - ale widzę je na kompie :D.
Gołym okiem widać , ze fit mamuśka z Ciebie :)
Sliczny brzusio :) .
P.S. Cofnęłam się do poprzednich zdjęć (które mi się w telefonie nie wyświetlały) i wooow - jaka różnica!!

reklama
Ale piekne brzuszki.

Morela piekny brzuszek. Ale niestety i ja puchne.ostatnio nienosilam moich specjalnych rajstop i tak Mi sie woda zbierala ze waga Mi podskoczyla o 4kg,i sobie mysle jak to mozliwe przeciez niejem wiecej czy cos i zaczelam moje uciskowe rajstopy od lekarza nosic codziennie i dzisiaj tylko przez 3 tyg 1kg wiecej na wadze

Anita ja tez na telefonie niewidze

f2w3flw15r2h1ssa.png

Do góry