reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Tylko ok 13?! Boze swiety.... ja pamietam jakby to było wczoraj, jak dopiero co zaczynałam 13 tc.... [emoji33][emoji33][emoji33]
Niech ten czas troche zwolni, bo zanim sie obrocie to juz bedzie 50tka na karku [emoji33]

Co do wagi mam to samo... fakt, ze jak np pospacerują jednego dnia, to nastepnego mam na wadze troche mniej a jak nic nie pochodze-jak wczota np, to jest wiecej, ale no ja mam tak, ze np stoi i stoi, a nagle w tydzien kg do gory:/

I ja Wam powiem, ze zaluje ze moj lekarz nie opierdziela za to... miałabym wieksza mobilizacje :/ i o ile teraz juz pozamiatane, to zależne ze w pierwszych tyg nie mowila "wie pani... w tym czasie waga powinna byc w normie. Dopiero delikatny przyrost po 3 miesiącu".... a nie j do 3 miesiaca miałam juz jakies 3kg na plusie :/

Poki co teoretycznie moge zwalić na luteinę, ale nie wiem czy to naprawde jej wina ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ola w nie zwalaj na luteine :D ja pierwsze 3 miesiące leżałam plackiem i jadłam luteine i duphaston i schudłam 3kg. Jak masz w podświadomości że pewnie od niej przytyjesz to pewnie przytyjesz:D
Kasiulka napisała mi że jeszcze podziękuje lekarzowi że mnie pilnuje i chyba tak będzie - [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Monti ale pięknie! I zgadzam się z Olą-nie tylko brzuszek duży ale i BIG cyc;)
Ola ale mnie rozsmieszylas z tą 50-tka:laugh2:
Wy 13 a ja 16 ale może w tym samym czasie będziemy na porodowce, albo będę pierwsza:szok:
A wiecie udało mi się teraz nagrać ruchy- jeśli można wklejac filmiki(próbowałam któraś już?) to mogę go wrzucić:)

Kasiulka to ladnie obrabiasz te foty. Twojego pola zaoranego w ogole nie widac[emoji2]

Monti laskaaa! Brzuszek i cycuszek wspanialy! Standardowo zapytam jaki rozmiar nosisz na swych barkach (staniczka)??

Nie mowmy o wadze...
Mnie pocieszyla pielegniarka przed wizyta. Powiedziala: Pani Agato! Blagam...od wyjsciowej tylko 3kg niech sie Pani zlituje!
Ja: [emoji55][emoji19][emoji18]
(Tak waze tylko 74kg...[emoji1])

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova - ja wiem :) i nie zwalam, ale nie moge wykluczyć :) Ty schudłaś, inna w ogole sie nie ruszyła
Z waga, a inna przytyje. W ulotce jest wyraźnie, ze mogą byc zmiany wagi, ale nie ma ani dosłownie ze spadek ani ze przyrost :)
Ale wydaje mi sie, ze jak ktos ma tendencje do tycia to jest wieksza szansa, ze po niej przytyje niz schudnie :)
A wiadomo, ze nie jest tak, ze zaczęłam ja brać to i sie objadam, bo to bedzie wina luteiny [emoji23]

Ostatnio faktycznie miałam taki dzien przejedzenia (obiad i tesciow), ale akurat po nim nie było dramatu. A dzis niewiadomo skąd taki skok... ja nie wiem czy to kwestia wody czy czego... nie czuje, zeby to była woda... nie wiem, moze sie przeczyszcze-podobno siemię lniane przed snem jest spoko dla kobiet w ciazy. Czy inne śliwki suszone :D bo czuje sie ociężała. Juz nawet pomijając te kg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

IMG_5730.JPG
Agaa haha nie obrabiam one teraz sa jasne to nie widac :D zwlaszcza w odbiciu lustrzanym z daleka. Ale w swietle dziennym z bliska pokazuja swoje oblicze :(

Dziewczyny jak same przed soba przyznajecie ze nie jecie za dwoje, nie poddajecie sie zbytnio zachciankom to bez swirancji z waga. Owszem uwaza, ze trzeba jesc zdrowo i sie kontrolowac, ale jak po Waszej stronie jest ok to zejdzie po.

Załączniki

• IMG_5730.JPG
    IMG_5730.JPG
    57,5 KB · Wyświetleń: 502
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry