reklama

Brzuszki lipcówek :)

to i ja sie pochwale. Dzis nadszedl czas na spodnie i koszulke ciazowa :) Oczywiscie mialam kupic krotkie spodenki lub 3/4 a skonczylo sie na dlugich ale co zrobic :) Za mną 27tyg i 5 dni. Brzuch 94cm, obwód piersi 104-106 także rosną jak szalone

Załączniki

• 275.jpg
    275.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 174
  • 275a.jpg
    275a.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 171
Ostatnia edycja:
reklama
Aim - piękny brzuszek [emoji3], a nogi - wowww!!!

Paninka - Mamuśka z klasą [emoji3][emoji106]. Pięknie wyglądasz [emoji3]. A buciki - ja bym może 500 m zrobiła, i przezucilabym się na kapcie, albo najlepiej dalej bym poszła na boso [emoji6]

Bab - jest i mini brzusio!!! No w końcu [emoji3]. U Ciebie podobnie jak u aim, długo, długo cisza, i nagle "suprise!" .
Też mam ten t-shirt [emoji6]

Aga km nogi to obecnie mi się tak pogorszyły że aż mi wstyd :P przez zmęczenie po pracy mocno zaniedbałam ćwiczenia :( no i mam tego efekt :( wiem że dla wielu taki stan jak mam obecnie to jest super no ale dla mnie nie bo wiem że stać mnie na lepsze.

Aim no jest brzuszek i niech zdrowo rośnie [emoji4]

Paninka super brzuszek, no i te butki [emoji5]

Misia szacun, że ty nadal na obcasach [emoji111]

Bab malusi ten Twój brzusio,ale jest [emoji6]

3jgxhqvkn04csc4c.png

Swoja droga jakie te brzuchy rożne... np Bab maluszek! W porównaniu do mojego z boku zwłaszcza :D a z drugiej strony jK napisalas ile cm, to ja mam podobnie (moze 2cm mniej-w sumie nie pamietam). Teraz nie wrzucę zdjecia, bo mam takie, ze wstyd ;) w srode na 32tc wrzucę update ;p z wymiarami

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Wiem o czym mowisz-mam podobnie tylko mi jeszcze sie cellulit na maksa uwydatnił.
Ja tez ćwiczyłam i duzo spacerowałam i długo było ok. Od syt z plamieniem ćwiczę mniej, delikatniej jesli w ogole, bo maz na mnie krzyczy ;)
Jeszcze miałam to lejkowate ujście i lekarze nic konkretnego o ćwiczeniach nie mogli mi powiedziec, wiec postanowiłam nie ryzykować za bardzo. Ale jutro tez spróbuje troche, bo jK pogoda nie wspiera, a nie ćwiczę, to czuje sie na maksa zmęczona. A jak die zmuszę do ćwiczeń, to od razu mam wiecej energii

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry