Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale super brzuszki,niektóre to takie maluszki ze w życiu bym nie powiedziała że to już 3 trymestr
Też w końcu zrobiłam na szybko foty,jutro zaczynam 33 tydz,wydaje mi się ze ostatnio brzuchem mi trochę opadł.
Kasiulka dieta cukrzycowa robi swoje,ale pod koniec teraz trochę przytyje bo insulinę mam do każdego posiłku i więcej jem :-)
Ty też szczuplutka,też 7 kg na plusie?A już końcówka,to 7 kg to dzidzia,wody,i łożysko,tyle po każdym porodzie mi spadało od razu.
Tea i Ola super wygladacie. Takie szczuplutkie.
Ja jak pasibrzuch ledwo się poruszam. Dziś przejrzałam letnie sukienki i smigam w jednej bo upał straszny ale do miasta ubiore spodnie bo depilacja pod prysznicem mi nie wyszła
Z przodu w czerni nie widać a z boku najpierw brzuch potem ja
Ale szczupłe jesteście wszystkie, tak mało przytylyscie, ja to przy Was jak hipo [emoji38] mam już prawie 100 cm a o kilogramach to nawet Wam nie powiem [emoji4]