Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aha - ja swojego pasa niestety nie odzyskałam, ale dostałam od przyjaciółki (niestety nie wiem co to za firma). Pytanie tylko kiedy można się w niego wciągnąć, co by efekty na plus były, i nie narobić dobie problemów.
Mi lekarz mój gin powiedział żebym żadnych pasów nie nosiła i że po połogu sobie będę ćwiczyć (pytałam go w szpitalu w drugiej dobie czy mi się ten brzuch wchlonie)
Ja teraz chce zainwestować bo po pierwszej ciąży nie mialam i brzuch tragedia. Nie dość że do wagi swojej nie wróciłam to jeszcze brzuch wystawał cały czas. Niektórzy mi gratulowali ciąży a nie byłam. Teraz po 5 latach spróbuję ale właśnie nie od razu tylko po pologu dopiero. Z tego co mi położna mówiła to nie powinno się zaraz po porodzie stosować. Macica sama musi dojść do siebie i jelita również bo w pasie się ponoć rozleniwiają i problem z wypróżnieniem jest