reklama

Brzuszki lipcówek :)

Olisiaa genetyka robi swoje. Ja też po ciąży musiałam walczyć z kilogramami, najgorzej właśnie brzuch... ręce mam szczupłe, nogi w miarę, tylko ten brzuch odstajacy... zacznę się martwić po. Wrócę do swoich 5 posiłków jak mi dzieci pozwolą i wdroże ćwiczenia, jak nie za miesiąc to za pół roku...

reklama
Paninka coś czuję że będziemy musiały się wspierać po. Nie dość że będziemy mieć dzieci w jednym czasie to równo zaczniemy ćwiczy i walczyć o siebie. Powiem ci że ja w sumie z ciążą muszę się pozbyć 30 kg nie wiem ile mi kg zostanie po porodzie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova mam na piersiach, biodrach i pupie. Na brzuchu mam jeden mały przy pepku którego bardzo nie widać. Ale pupę to mam całą zaorana

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam wrazenie, ze moj jest większy znów. Do tego ciągnie mnie w jednym miejscu, ale jakby pod szwem... przy pacheinie. Takie szczypanie/pieczenie. Tak moze byc?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Brzuch rzeczywiście szybko się zrobił znośny ale jeszcze to nie to co było przed :)
W razie czego polecam ten zestaw, co pisała Linoone- Angeliki pióro, połóg, zestaw 1. Trwa 20 minut więc czasem może być trudno przy wymagającym dziecku tyle znaleźć ale jak zamiast 3 serii się zrobi 2 to powinno się zmieścić w 15 minutach to tyle się da już znaleźć w ciągu doby :)

reklama
Ja tez z nia ćwiczę. Chociaz miałam dwa dni przerwy ze wzgledu na bol. Dzis tez, bo troche sie boje po moich przejściach ;/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry