reklama

Brzuszki lipcówek :)

Lilith dziękuje, nie to zwykła sukienka i to jesze z leclerka . Tez bardzo ja lubię.
Ja to nawet myślałam żeby liczyć sobie tydzień pomiędzy tym z OM a USG (jest prawie 2 tyg różnicy) ale jak juz wpisali mi w kartę cięży ta z USG to niech będzie. Myśle ze prawdziwa i najbardziej wiarygodna data będzie za tydzien

reklama
Lilith, Kasiulka piekne brzuszki wasze.moj tez juz coraz bardziej widac ale musze przynajmniej Do swiat go w pracy ukryc
Widze ze tutaj kazda inaczej ja 25.09 ostatnia @,27.09 polecielismy na urlop. Wrocilismy 08.10 a 10.10 owulka mniej wiecej a 23.10 pierwszy pozytywny

f2w3flw15r2h1ssa.png

Karo przed nami nie musisz ukrywać, Pochwal się :)

Kasiulka tez mi siemwydaje, że ta będzie najbardziej wiarygodna. póki co uznawalabym ta z usg bo jednak różnica jest zbyt duża, to nie kilka dni.

Ale wy dziewczyny super zgrabne jestescie! Ja to przy was wygladam jakbym w 6 miesiacu conajmniej byla, najgorsze, ze nawet jeszcze jakies 15 kg temu to i tak zawsze brzuch mi do przodu wywalalo i nieraz ludzie sie pytali czy w ciazy jestem. Teraz niestety zaczelam od 73kg i boje sie co bedzie dalej... nie mam wagi w domu, musze sobie kupic.

No , to może i ja ..
To tuż przed zajściem w ciążę... niestety już mam wrażenie , że mocno się zaokrągliłam...

Narzekało się na formę, bo ciągle coś było nie tak , ciągle za słabe rezultaty a jestem
pewna , że niebawem będę marzyła żeby wyglądać choć tak ....

Załączniki

• 13466106_1327056940643852_4419711260336661092_n.jpg
    13466106_1327056940643852_4419711260336661092_n.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 317
Niestety brak treningów siłowych już sporo namieszał... :) postaram się przesłać Wam dla porównania jakieś zdjęcie z dziś - niestety te na telefonie mają za duży rozmiar i nie chce mi ich wstawić.... :(

Nie martw się, u mnie brak ćwiczeń tez od razu widoczny. mam rozejscie miesni plus przepukline, widoczna na 1 zdjęciu to mi bardzo przeszkadza, nie tylkk estetycznie.. później wrócimy do ćwiczeń i dawnej sylwetki, poki Co cieszmy się każda brzuszkowa wypukloscia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry