Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Arrow bo pewnie szczupla jestes. Ja w pierwszej ciazy tez pozno brzuch mialam a w drugiej ciazy tez Jakos moze w 17 tyg jak ktos wogole w pracy sie skapnal no a teraz Sama widze ze skora rozciagnieta i wyszedl wczesniej.nieumie nawet go wciagnac gdybym chciala
Karo011 właśnie nie jestem mam brzuszek który mój mąż nazywa od roku "eco bubble". Taki mój mały t luszczyk. We wtorek po wizycie jak już będę znała prawdziwy wiek ciazy to wtedy wrzucę fotkę
Dziewczyny śliczne brzuszki :-) ja teraz trzecia ciąża i chociaż został brzuszek po poprzednich to jeszcze tydzień temu mogłam wcisnąć a teraz już nie ma szans. Moja ginekolog we wtorek tez powiedziała że będę mieć szybko duży brzuch bo moja macica bardzo szybko rośnie i jak na 8 tydzień to jest ogromna :-)