reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Morela - kochana pięknie wyglądasz! Brzusio wowww [emoji7].
Co do puchnięcia stawiam na wodę - widzę sama po sobie i swoich nogach.

Morela - kochana pięknie wyglądasz! Brzusio wowww [emoji7].
Co do puchnięcia stawiam na wodę - widzę sama po sobie i swoich nogach.
No kurcze żebym jadła codziennie kebaby i inne takie ale nie jem. Jem śniadanie, drugie śniadanie, wypijam mleko, potem obiad i przekąska. Kolacja czasem jakiś banan. a tyje masakrycznie :/ możliwe , że woda ale kurcze to jeszcze całe 3.5msc to jak ja będę wyglądać na końcówce :/

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Moze Ci sie zatrzyma :) sprobuj nie jesc na kolacje banana.
Kiedys czytałam (ale nie pamietam gdzie), ze nie powinno sie jesc owoców na wieczor/noc. Zwłaszcza wlasnoe banana (ale nie powiem Ci czemu dokładnie, bo nie pamietam :) podejrzewam, ze chodzi o cukier)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moze Ci sie zatrzyma :) sprobuj nie jesc na kolacje banana.
Kiedys czytałam (ale nie pamietam gdzie), ze nie powinno sie jesc owoców na wieczor/noc. Zwłaszcza wlasnoe banana (ale nie powiem Ci czemu dokładnie, bo nie pamietam :) podejrzewam, ze chodzi o cukier)

Źle napisałam. Nie jem go na noc tylko w ogóle w ciągu dnia :):) to jeden z niewielu owoców , które lubię :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Owoce fermentuja, więc dlatego nie są wskazane na noc. Ale nie dajmy się też zwariować. Wg mnie i tak jest to mniejsze zło, niż... Zjedzenie grahamki z serem żółtym po 21:00 (jak mi się to wczoraj zdarzyło).

No zapewne tak. Ja sie nie znam :) nigdy nie byłam fit i zdrowo sie odżywiająca :D i troche sie martwie, bo czuje sie dobrze, krew w normie, ale no nie czuje,zebym sie dobrze odżywiała

Aga_k_m ja jem ostatni posiłek o 23-24 :)
Morela pięknie wyglądasz i będziesz piękna za 3 miesiące. Woda się nie przejmuj jeśli badania są dobre i nie masz obrzekow. Zejdzie po porodzie. Tylko dużo pij, możesz spróbować mniej soli używać jeśli używasz :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry