Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Odezwała sie ta gruba [emoji39] ja nigdy za specjalnie nie ćwiczyłam, szybko mi sie to nudzi. Za to duzo jeździłam codziennie na rolkach i rowerze, codzienne spacerowalam i czasem biegalam - to bardzo fajnie wykształca mięśnie brzucha. Z chodakowska nigdy nie wytrzymalam dłużej niz 2 tygodnie [emoji39]Paulia a idźChudzielcu ale widać że ćwiczone było ja ćwiczyłam do kwietnia a potem ciepło się zrobiło i przestałam:O

Ja nigdy nie umialam być systematyczna dlatego u mnie silka nie zdała egzaminu, a ruch uwielbiam, ale na swoich zasadach [emoji3]Chyba od połowy czerwcaJA miałam taki czas że sporo na siłkę chodziłam.
Pauli Ty wez ludzi nie doluj.. Za cholere swojej spyry tu nie wrzuce. PS. Ladnie sie zaokraglasz!! Chcialabym tak.. A nie jak jakis waleń.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny nie wyglupiajcie sie, kazdy ma inne cialo a kraglosci sa sexy [emoji6]Pauline, jaa startowałam z obfitszym od Twojego w 14 tyg. Ja pikole, nie pokaże tu swojego sadła![]()