• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Słonko00 jaki słotki malutki brzusio :D Zastanawiam sie jak w takich malutkich brzuszkach dzidzie sa ułozone, ze tak mało miejsca zajmuja... ;)

reklama
O ułożenie pytałam lekarza główka w dół lekko w poprzek po lewej stronie mówił że brzuszek mały bo wynika to z charakteru moich mięśni brzucha. Dzidziunia wciśnięta jest bardziej do środka, rozwija się dobrze waży 1 kg, nie czuję kopnięć tylko przesuwanie i rozpychanie. Ale uwierzcie jest to dość bolesne, brzuch twardy, mocny ucisk na wnętrzności i pewnie stąd skurcze i zagrożenie przedwczesnym porodem, ale mam leki i dużo leżę więc myślę że będzie ok. Pozdrawiam 8)

O, abryz, milo Cie zobaczyc :)
slonko-faktycznie malusi brzuszek, ale slodki :)

A ja dzis tak sobie poprosilam meza, zeby pstryknal i w szoku bylam jak ja juz wygladam ;) Jakos w lustrze tak tego nie widac ;)
28w1d:
brzuszek28w1d02male4lp.jpg

brzuszek28w1d03male5gp.jpg

brzuszek28w1d04male9cx.jpg

i ten szok sklonil mnie do pewnego podsumowania:
podsumowanie0sk.jpg

A+T+? ale masz super zgrabniutki brzusio tak fajnie umiejscowiony na dole.Zazdroszczę Ci tych zdjęć bo będziesz miała wspaniałą pamiątkę po ciąży.A tak na marginesie czy +? już nie powinno być A? ;) ;) ;)

Wlasnie, wlasnie, masz racje kate :) Moj nick sie przeterminowal ;)
Po porodzie zmienie - mysle, ze sie da? A jak nie - zarejestruje sie wtedy nowym nickiem, zeby zaczac nowy etap na babyboomie ;)

A+t jestem w szoku - ale ci brzusio podrósł. jaka duża różnica między 27 na 29 tygodniem. po prostu kolosalna, jak sobie pomyślę, że nam teraz brzuchole beda rosly w takim tępie to nie wiem jak my skończymy :), hihi

reklama
abryz - super brzuszek
a+t+? - też super brzuszek.
Dzisiaj w końcu lepiej się czuję to spokojne sobie pooglądałam brzuszki - naprawdę dziewczyny macie takie fajne malutkie brzuszki - u mnie jest ogromny - postaram się znowu niedługo pstryknąć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry